Search

Your basket

 x 
Cart empty

Σύνδεση Μέλους

Newsletter

 

Η συσσώρευση λίπους στην περιοχή της κοιλιάς συνδέεται άμεσα με τον αυξημένο κίνδυνο καρδιοπάθειας, διαβήτη τύπου 2, ορισμένων μορφών καρκίνου και άλλων χρόνιων παθήσεων.

Αντιθέτως, όσοι συσσωρεύουν περισσότερο λίπος στους μηρούς και τους γλουτούς δεν κινδυνεύουν εξίσου από τις παραπάνω επικίνδυνες παθήσεις.

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό The Open Obesity Journal, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να αξιολογήσουμε την περίμετρο της μέσης μας ανάλογα με το ύψος μας.

Η ερευνήτρια Margaret Ashwell σχεδίασε το Ashwell Shape Chart, έναν απλό και εύχρηστο πίνακα που παρουσιάζει τα επιτρεπτά όρια στα οποία πρέπει να κυμαίνεται η περίμετρος της μέσης ανάλογα με το ύψος.

Με πράσινο χρώμα παρουσιάζεται το ιδανικό εύρος, ενώ με κόκκινο χρώμα καταδεικνύεται ο αυξημένος κίνδυνος για την υγεία. Εάν η περίμετρος βρίσκεται στο πεδίο που παρουσιάζεται με καφέ ή κίτρινο χρώμα, πρέπει να ληφθούν τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα.

 

Διαβάστε επίσης : Αποτοξίνωση Εξπρές μετά τις Γιορτές

Παχυσαρκία: Ποιοι είναι οι παράγοντες που μας παχαίνουν;

Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα θέμα που ενδιαφέρει συνήθως όλους: σχέσεις.

Αλλά αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για μία άλλου είδους σχέση: τη σχέση των παρασίτων (ναι υπάρχουν και ζουν μέσα στο έντερό μας) με τα χαριτωμένα παραπανίσια κιλά μας...

Ο ανθρώπινος οργανισμός στην προσπάθεια του να προστατευτεί "διαλύει " τα τοξικά απόβλητα των παρασίτων στο λίπος, το οποίο αποθηκεύει σε σημεία μακριά από τα όργανα και τις αρτηρίες. Οι παρασιτώσεις είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο στις ημέρες μας. Έχουν γίνει άπειρες έρευνες πάνω σε αυτό το θέμα.

Το μεγαλύτερο σωματικό βάρος έχουν οι άνθρωποι που έχουν προσβληθεί από το diphyllobothrium latum. Τα περισσότερα τοξικά απόβλητα σε αυτούς τους ανθρώπους συσσωρεύονται στον εγκέφαλο. Το κεφάλι τους γίνεται πιο στρογγυλό, η μύτη τους μεγαλώνει , γίνεται κόκκινη και στρογγυλή. Ο λαιμός τους συνήθως είναι πολύ φαρδύς, τα μάγουλα τους μεγαλώνουν ενώ τα αυτιά τους μυκραινουν. Οι φορείς του Diphyllobothrium latum σε συνδυασμό με Taeniarthynchus saginatus έχουν πολύ χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα, στα κάτω άκρα τους έχουν φλέβικη ανεπάρκεια και κόκκινο χρώμα στο πρόσωπο. Έχουν πολλές αλλεργίες και προβλήματα με το ενδοκρινικό τους σύστημα. Σαν χαρακτήρες είναι επιθετικοί και συνεχώς θυμωμένοι.

Αυτοί που είναι φορείς του Hymenolepisnana έχουν στο δέρμα τους πολλά θηλωματα, τα άκρα τους είναι πάντα υγρά. Είναι αργοί, με χαμηλά επίπεδα ενέργειας. Τα κάτω άκρα τους είναι αρκετά πρησμένα. Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από το Hymenolepis nana είναι πολύ μεγάλος. Στα 100 άτομα τα 30 με 35 είναι φορείς. Συνήθως ήδη έχουν κάνει θεραπείες με ορμόνες, αντιβιωσεις και η κατάσταση της υγείας τους όλο και χειροτερεύει.

Στις περιπτώσεις μολύνσεις με Taenia solium παρατηρούνται:

Πρησμένο πρόσωπο, πλεόνασμα δέρματος στις ρυτίδες, το πρόσωπο δείχνει μια μόνιμη δυστυχία. Έχουν συχνούς πονοκεφάλους. Σε συνδυασμό με την τριχομονάδα δημιουργείται αρθρίτιδα και ανεπάρκεια νεφρών.

Στην περίπτωση της μόλυνσης με Taenia solium σε συνδυασμο με Chlamydia, Candida, Trichomonas , παρατηρείται πολύ έντονη τοξίνωση του εγκεφάλου. Σε περίπτωση που συνδυάζεται με Trematodes παρατηρουνται ηπατική, σπληνικη και παγκρεατικη δυσλειτουργία.

Όσοι έχουν εχινόκοκκο, έχουν τη μεγαλύτερη κοιλιά! Το λίπος σε αυτούς συσσωρεύεται κατά βάση εκεί. Παρατηρούνται αέρια, πεπτικἐς διαταραχές, μετεωρισμό. Τα κάτω άκρα τους είναι αδύνατα και η κοιλιά τεράστια.

Μάθετε πώς η μέθοδος του βιοσυντονισμού με τις συσκευές Life balanceκαι LifeExpertProfi, μπορούν να σας βοηθήσουν στο ασφαλές και οριστικό αδυνάτισμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Η βιοσυντονιστική θεραπεία εστιάζει στην απώλεια λίπους από τον οργανισμό αλλά και στη μείωση της όρεξης. Επιπλέον, προχωρά ένα βήμα επιπλέον σε σχέση με άλλες κλασσικές και εναλλακτικές μεθόδους αδυνατίσματος, καθώς εντοπίζει τους λόγους που ο οργανισμός δυσκολεύεται να χάσει κιλά. Οι λόγοι αυτοί ποικίλουν από ενδοκρινολογικές δυσλειτουργίες, μεταβολικές διαταραχές,  και δυσανεξία σε τροφές μέχρι σακχαρώδη διαβήτη και υπέρταση.

Μέσω της βιομέτρησης που γίνεται με τις συσκευές βιοσυντονισμού, αφού εντοπιστεί το αίτιο που εμποδίζει την απώλεια βάρους τότε με τη χρήση κατάλληλων συχνοτήτων ξεκινά μία θεραπεία. Η θεραπεία αυτή περιλαμβάνει την εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών δονήσεων που επαναφέρουν τον οργανισμό στις σωστές λειτουργίες του, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να ξεκινήσει να χάνει κιλά.

 

Ο Βιοσυντονισμός βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αρχή της Κβαντικής Φυσικής (Μάξ Πλάνκ) κατά την οποία τα κύτταρα του σώματός μας εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα. Στο σώμα μας, έχουμε διαφορετικές μορφές ενέργειας.

Μία από αυτές είναι η ηλεκτρομαγνητική, η οποία εκφράζεται με ταλαντώσεις (συχνότητες).

Κάθε ζωτικό όργανο, κάθε ανθρώπινος ιστός, όπως άλλωστε και κάθε τι γύρω μας εκπέμπει την δική του ιδιαίτερη συχνότητα που ονομάζεται ιδιοσυχνότητα. Όλα τα όργανα μαζί συνθέτουν το προσωπικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του καθενός. Η παρουσία κάποιου ξενιστή όπως τα παράσιτα ή οι ιοί επηρεάζουν το πεδίο αυτό αφού επιπλέον συχνότητες κάνουν την εμφάνιση τους, με συνέπεια να μειώνεται η ταχύτητα επικοινωνίας των κυττάρων μεταξύ τους. Η ταχύτητα αντίδρασης του οργανισμού επιβραδύνεται με αποτέλεσμα να μένει εκτεθειμένος και ευάλωτος και να εκδηλώνονται οι ασθένειες.

Ειδικά μηχανήματα διάγνωσης που χρησιμοποιούνται στον βιοσυντονισμό διαθέτουν την ικανότητα να εντοπίζουν τις ξένες συχνότητες των παθογόνων μικροοργανισμών, ενώ οι αντίστοιχες θεραπευτικές συσκευές διαθέτουν την ικανότητα αποδόμησης των παθογενών αιτίων ώστε όλα να δουλεύουν και πάλι σωστά.

Είναι γεγονός οτι το ανθρώπινο σώμα διαθέτει μία τεράστια ικανότητα αυτοίασης και αυτοθεραπείας, οι οποίες όμως πέραν των μικροβιακών φορτίων βάλλονται και από τον τρόπο ζωής τον οποίο ακολουθούμε. Διάφορες χημικές ουσίες που εισβάλλουν στον οργανισμό μας μέσα από τα τρόφιμα και τα φάρμακα, ο μολυσμένος αέρας, το άγχος, η ηλεκτρομαγνητική και γεωπαθητική επιβάρυνση πλήττουν αυτήν την ικανότητα αυτοπροστασίας που έχει ο οργανισμός μας. Η κόπωση και ο εκφυλισμός που επέρχεται στα όργανα και τα συστήματα του οργανισμού μας γίνεται ορατός μέσα από την εκπομπή αντίστοιχων παθολογικών και διαταραγμένων πλέον ταλαντώσεων.

Η λειτουργία της μεθόδου του βιοσυντονισμού επικεντρώνεται στην επαναφορά του οργανισμού στην ιδανική κατάσταση μέσω της εκπομπής χαμηλών, φυσιολογικών για τον οργανισμό αρμονικών συχνοτήτων, οι οποίες “επανασυντονίζουν” τον οργανισμό την σωστή λειτουργία και ενεργοποιώντας τον φυσικό μηχανισμό αυτοίασης.

Επομένως ο βιοσυντονισμός δρά σε δύο φάσεις:

α) προσδιορισμός και εξάλειψη του αιτίου

β) επαναφορά των πληγέντων οργάνων και συστημάτων του οργανισμού σε φυσιολογικό επίπεδο

Η εφαρμογή του Βιοσυντονισμού σήμερα είναι αποτέλεσμα έρευνας δεκαετιών πολλών σπουδαίων επιστημόνων, μεταξύ των οποίων είναι οι:

Franz Morell, Erich Rasche, Royal Raymond Rife (1888-1971) και Reinhard Voll (1909 – 1989)

Με βάση τις τεκμηριωμένες επιστημονικά εργασίες τους έχει αναπτυχθεί και τελειοποιηθεί σήμερα η τεχνολογία των συσκευών της Business Process Technologies. Το σύστημα περιλαμβάνει τη συσκευή Life Balance και το σύμπλεγμα κλινικών εφαρμογών Life Expert Profi.

Franz-Morell

Ο Βιοσυντονισμός  παρέχει στον οργανισμό  εξαιρετικά αποτελέσματα σχετικά με τον προσδιορισμό της αιτίας, την αποκατάσταση, την πρόληψη και την ευεξία.

Βιοσυντονισμός & προσδιορισμός της αιτίας

Όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί καθώς και όλα τα  άψυχα αντικείμενα έχουν τις δικές τους συχνότητες και την ικανότητα να εκπέμπουν και να λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα.

Με βάση αυτή την αρχή όλοι οι μικροοργανισμοί (βακτήρια, ιοί, μύκητες, παράσιτα, πρωτόζωα, έλμινθες), και όλα τα προβλήματα της υγείας έχουν τη δική τους ηλεκτρομαγνητική συχνότητα.

Αυτή η συχνότητα μπορεί να γίνει αντιληπτή από μια συσκευή η οποία είναι συνδεδεμένη στο σώμα του πάσχοντα.

Η χρήση της συσκευής  μπορεί να ανιχνεύσει με επιτυχία 98% και με ακρίβεια όλα τα αίτια των προβλημάτων της υγείας.

Κάτι που είναι δύσκολα να επιτευχθεί με άλλες μεθόδους μιας και γίνεται συνήθως καταγραφή των συμπτωμάτων και όχι αναγνώριση και αντιμετώπιση των αιτιών της νόσου.

Πλεονεκτήματα της Βιοσυντονιστικής ανίχνευσης

• Έχει πολύ μεγάλη ακρίβεια.

• Προσφέρει μια ιδιαίτερα εξατομικευμένη εικόνα του επιπέδου υγείας του οργανισμού, λαμβάνοντας υπόψη τις βασικές αιτίες του προβλήματος.

• Είναι ανώδυνη και ακίνδυνη.

• Μόνο μία συνεδρία αποκαλύπτει όλα τα ζητήματα υγείας, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

• Μπορεί να δείξει αν έχει εκτεθεί ο οργανισμός σε τοξικές ή άλλες επιβαρύνσεις.

• Παρέχει μια επισκόπηση ολόκληρου του σώματος και προσδιορίζει το βαθμό προσβολής και διαταραχής των οργάνων. Αυτές οι διαταραχές ανακαλύπτονται πολύ νωρίς γεγονός που συντελεί στην πρόληψη.

• Επιτρέπει την ταυτοποίηση των παρασίτων και μικροοργανισμών, ακόμη και εκείνων που είναι αδύνατον να διαγνωσθούν από τις υπάρχουσες μεθόδους.

ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ο Δρ Ulrich Bieder, ο οποίος ασχολείται με την ορθοπεδική, τους αθλητικούς τραυματισμούς και τη χειροπρακτική θεραπεία, πραγματοποίησε μια ανεξάρτητη, προοπτική μονοεστιακή και ανοιχτή παρατηρητική μελέτη για λογαριασμό του Dr. Niedermaier Pharma χρησιμοποιώντας το Regulatpro® Arthro.

Παράμετροι της μελέτης

Συμμετέχοντες: 20 συμμετέχοντες. 11 άνδρες, 9 γυναίκες, μέση ηλικία 61 ετών

Ιστορικό ασθενών: 17 ασθενείς είχαν παθήσεις στο γόνατο, 14 από αυτούς τους ασθενείς υπέφεραν από πρησμένα γόνατα. 3 ασθενείς με ασθένειες ισχίου. Οι ασθενείς υπέφεραν από πόνο έως και 10 χρόνια.

Πεδίο εφαρμογής: Η διάρκεια της μελέτης ήταν 10 εβδομάδες. Τις πρώτες 5 εβδομάδες, οι ασθενείς έλαβαν 40 ml Regulatpro® Arthro. Το πρωί πριν από το πρωινό και πριν το βραδινό γεύμα 20 ml λαμβάνονταν μαζί με ένα ποτήρι νερό. Από την έκτη εβδομάδα έως το τέλος της θεραπείας, είχαν ημερήσια δόση 20 ml Regulatpro® Arthro μαζί με ένα ποτήρι νερό.

Μέθοδος μέτρησης: VAS - Η οπτική αναλογική κλίμακα (ΟΑΚ) είναι μια ημιποσοτική διαδικασία για την υποκειμενική μέτρηση της δύναμης ενός συμπτώματος (π.χ. πόνος ή κνησμός) Ο ασθενής βαθμολογεί την αντίληψή του για τον πόνο σε κλίμακα από 0 (δεν υπάρχει πόνος) έως 10 (ο πιο σοβαρός πόνος που μπορεί να φανταστεί κανείς). Ως κλίμακα χρησιμοποιείται μία μπάρα ή μία γραμμή και ο ασθενής καταγράφει τη δύναμη του πόνου ως την απόσταση από την αριστερή πλευρά. Χρησιμοποιώντας επαναλαμβανόμενη τεκμηρίωση, αυτή η μέθοδος προσφέρει μια προσανατολισμένη επισκόπηση της χρονολογικής διαδικασίας και της επιτυχίας της θεραπείας. Η αξιολόγηση των πρώτων 20 ασθενών υπόσχεται πολύ καλή θεραπευτική επιτυχία στη θεραπεία της αρθρώσεως.

Αποτελέσματα της μελέτης παρατήρησης

Πόνος όταν αθλείστε

Στην αρχή 19 ασθενείς είχαν μέση τιμή 7,4 (2,1 έως 9,2). Μετά από 10 εβδομάδες ο πόνος είχε μειωθεί σε τιμή VAS 3,06.

Πρόκειται για μείωση κατά 58,6% από την αρχική τιμή!

Πόνος σε ηρεμία

14 ασθενείς ανέφεραν ιστορικό πόνου όταν ήταν σε κατάσταση ηρεμίας. Η ένταση του πόνου μετρήθηκε ως 5,05 (1,9 έως 7,7). Μετά από 10 εβδομάδες ο πόνος είχε μειωθεί κατά 73,1%.

Όταν παρέμεναν σε ηρεμία, οι ασθενείς ήταν ουσιαστικά απαλλαγμένοι από πόνο.

Πόνος κατά την εκτέλεση καθημερινών δραστηριοτήτων

19 ασθενείς παρουσίαζαν έντονο πόνο κατά την εκτέλεση καθημερινών δραστηριοτήτων με 5,81 (1,5 έως 8,6). Μετά από 10 εβδομάδες με τη χρήση του προϊόντος, παρατηρήθηκε κατά μέσο όρο μείωση στον πόνο κατά 65,5%

Η μέση τιμή VAS ήταν μόνο 2,0

Αξιολόγηση του δείκτη Lequesne για το γόνατο και το ισχίο

Οι δείκτες γόνατος και ισχίου Lequesne χρησιμοποιούνται κατά την καταγραφή του ιατρικού ιστορικού του ασθενούς και κατά την τελική εξέταση, ως μέσο αξιολόγησης της αποτελεσματικότητας (αυτό λαμβάνει τη μορφή ερωτηματολογίου για την αυτοαξιολόγηση με βάση τον ασθενή).

Ο Δείκτης Lequesne καταγράφει τον πόνο, τη δυνατότητα περπατήματος και την αντιμετώπιση της καθημερινής ζωής. Η αξιολόγηση δείχνει υψηλή αξιοπιστία, εγκυρότητα και ανταπόκριση. Ο δείκτης Lequesne μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις εκφυλιστικής αρθροπάθειας καθώς και για την αξιολόγηση της προόδου μετά από χειρουργικές επεμβάσεις.

Για τρεις ασθενείς με ασθένειες ισχίου ο δείκτης βελτιώθηκε μετά από 10 εβδομάδες από τη χρήση του Regulatpro® Arthro από 9,8 σε 3,2. Στην ακαδημαϊκή βιβλιογραφία, η βελτίωση 3 βαθμών του δείκτη αξιολογείται ως αντίδραση θεραπείας. Στην περίπτωση των ασθενών με ασθένειες ισχίου ο δείκτης βελτιώθηκε κατά 6,6 βαθμούς κάτι πραγματικά απίστευτο!

Οι 17 ασθενείς που κατέγραψαν ιστορικό παθήσεων του γονάτου σημείωσαν κατά μέσο όρο βαθμό 6,9 επί του δείκτη Lequesne. Μετά από 10 εβδομάδες χρήσης του Regulatpro® Arhtro ο δείκτης ήταν 1,06! Επομένως, αποδεικνύεται σαφώς μια σημαντική βελτίωση του βαθμού σοβαρότητας των συμπτωμάτων.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Μετρούμενο με τους δείκτες Lequesne - γόνατος και ισχίου, το Regulatpro® Arhtro παρουσιάζει ποσοστό ανταπόκρισης 100%.

Αποτελεσματικότητα του προϊόντος:

Το Regulatpro®Arthro είχε σημαντικό αντίκτυπο σε όλους τους συμμετέχοντες. Ο ιατρός που διενήργησε τις εξετάσεις βαθμολόγησε τη μέση αποτελεσματικότητα του προϊόντος χρησιμοποιώντας σχολικές βαθμίδες ως 1,45 (πολύ καλή)

Καλή ανοχή: Όλοι οι ασθενείς ανέχτηκαν καλά το Regulatpro® Arthro. Χρησιμοποιώντας το σύστημα σχολικής βαθμολογίας η μέση ανεκτικότητα του προϊόντος ήταν 1,1 (πολύ καλή).

Συνιστώμενη δοσολογία:

Στις πρώτες 5 εβδομάδες, η συνιστώμενη ημερήσια δόση είναι 40 ml Regulatpro® Arthro, 20 ml πριν το πρωινό και 20 ml πριν το βραδινό σας γεύμα. Η δοσολογία μπορεί στη συνέχεια να μειωθεί σε ημερήσια δοσολογία των 20 ml Regulatpro® Arthro (= δοσολογία συντήρησης).

Πιείτε ένα ποτήρι νερό με κάθε δόση!

Πριν από κάθε χρήση, ανακινήστε καλά το μπουκάλι!

Συστατικά: REGULATESSENZ® (συμπύκνωμα που έχει υποστεί ζύμωση σε κατάρρευση από: νερό, λεμόνια, σύκα, ημερομηνίες καρύδια, σπόρους σόγιας, κρεμμύδια, καρύδες, σέλινο, βλαστούς φασολιών, αγκινάρες, μπιζέλια, κεχρί), νερού, συμπύκνωμα δαμάσκηνου, κολλαγόνο 12,5%, συμπύκνωμα αχλαδιού, υδροχλωρική γλυκοζαμίνη 1,5%, L-ασκορβικό οξύ 0,8%, διμεθυλοσουλφόνη (MSM) 0,75%, γλυκουρονικόλακτόνη 0,5%, υαλουρονικό οξύ 0,15%, χλωριούχο ψευδάργυρο 0,05%, χολκακαλσιφερόλη 0,015%, θειικό χαλκό 0,0025%, σεληνικό νάτριο 0,0003 %.

Προσθέτος

Συστάσεις για χρήση:

Για εξωτερική εφαρμογή - συνιστούμε να τοποθετήσετε μια μικρή κομπρέσα με το Regulatpro® Bio (αραιωμένο 1:1 με νερό) στην πληγείσα περιοχή.

Μην υπερβαίνετε την αναφερόμενη συνιστώμενη δοσολογία. Το προϊόν αυτό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης, ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.

Η αρθροπάθεια μπορεί να προκληθεί από πολλούς παράγοντες, μεταξύ άλλων από κοινές παραμορφώσεις, τραυματισμό και φλεγμονή των αρθρώσεων, αρθρικό διάστρεμμα, υπερβολικό βάρος, φθορά λόγω ηλικίας και έλλειψη άσκησης.

Στην περίπτωση της αρθροπάθειας, ο αρθρικός χόνδρος είναι κατεστραμμένος και φθαρμένος. Ο υγιής χόνδρος εξασφαλίζει ότι οι αρθρώσεις λιπαίνονται και μπορούν να κινηθούν εύκολα. Καθώς η αρθροπάθεια εξελίσσεται, ο χόνδρος τρίβεται συνεχώς και χάνει τη λειτουργία του ως απορροφητής κραδασμών. Η απώλεια του προστατευτικού λιπαντικού στρώματος εξελίσσεται σταθερά. Οι αρθρώσεις φλεγμονώνονται, είναι πρησμένες, πονάνε και συχνά είναι δύσκαμπτες. Τελικά αυτό οδηγεί σε ακαμψία των αρθρώσεων και σε περιοχές οστών χωρίς χόνδρο ανάμεσά τους, με αποτέλεσμα τα οστά να τρίβονται απευθείας μεταξύ τους και να προκαλείται πόνος στις αρθρώσεις.

Η αρθροπάθεια συνήθως αναπτύσσεται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο ασθενής δεν γνωρίζει την εμφάνιση της νόσου, καθώς το στρώμα του χόνδρου στην άρθρωση είναι μόνο τραχύ στην αρχή και δεν υπάρχουν διακριτά συμπτώματα. Μόνο όταν η αρθροπάθεια βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο φτάνει σε επώδυνη φλεγμονή και η κινητικότητα γίνεται όλο και πιο περιορισμένη. Η χρήση συμβατικής ιατρικής για την θεραπεία της αρθροπάθειας δεν είναι ακόμη δυνατή.

Είναι σημαντικό οι άνθρωποι να συνεχίσουν να κινούνται. Η πιο προοδευτική θεραπευτική προσέγγιση της αρθροπάθειας είναι η μείωση του πόνου για τον ασθενή και η βελτίωση της κίνησης και της λειτουργίας των αρθρώσεων όσο το δυνατόν περισσότερο.

Το Regulatpro® Arthro. συμβάλλει στην επίτευξη αυτού του στόχου.

reparation-hairΤα μακριά μαλλιά ταλαιπωρούνται καθημερινά σε μεγάλο βαθμό με αποτέλεσμα να χάνουν λάμψη και όγκο. Λόγω των σύγχρονων ρυθμών ζωής, πολλές γυναίκες αδυνατούν να δώσουν τη φροντίδα που αρμόζει σε αυτά. Δεν υπάρχει λόγος πλέον να ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία γυναικών. Η αγαπημένη σας Yves Rocher έχει προνοήσει ώστε να σας χαρίσει τους θησαυρούς της φύσης για την περιποίηση των πολύτιμων μαλλιών σας.

Αυτή τη φορά τη διαφορά κάνει ένα από τα πλουσιότερα σε θρεπτικά συστατικά βοτανικά έλαια που υπάρχουν στη φύση. Το όνομα του είναι jojoba (τζοτζόμπα) και περιέχει σε αφθονία βιταμίνες Ε και Β και μεταλλικά στοιχεία όπως σιλικόνη, χαλκό και ψευδάργυρο.

Τα οφέλη του ελαίου jojoba για τα μαλλιά

 1. Απορροφάται εύκολα από το τριχωτό της κεφαλής και δεν διαταράσσει τη φυσική του ισορροπία. Αυτό λόγω της παρόμοιας μοριακής του δομής με το σμήγμα του κεφαλιού.
 2. Θεωρείται ότι έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες. Καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής ενώ αντιμετωπίζει την ξηροδερμία και την πιτυρίδα.
 3. Σε ποσοστό 98% αποτελείται από μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και 2% κορεσμένα. Έτσι διεισδύει στους θύλακες των τριχών και ενδυναμώνει τις ίνες των μαλλιών εκ των έσω.
 4. Το έλαιο jojoba ενυδατώνει την τρίχα από το εσωτερικό του στελέχους της. Έτσι δρα σαν βασικός παράγοντας που μειώνει τη διόγκωση και συρρίκνωση της τρίχας όταν αυτή βρέχεται και μετά στεγνώνει. Αυτό μπορεί να αποδυναμώσει τις ίνες της με την πάροδο του χρόνου.
 5. Σαν μαλακτική ουσία το έλαιο βοηθά την τρίχα να αποκτήσει λάμψη, ελαστικότητα και απαλότητα.
 6. Το έλαιο jojoba μπορεί να προσθέσει όγκο στην αδύναμη, λεπτή τρίχα. Δίνει επιπλέον «σώμα» στις τούφες και δημιουργείται έτσι μια πλούσια κόμη, ένας διακαής πόθος πολλών γυναικών.
 7. Με την αιθέρια σύνθεση του σαμπουάν της σειράς, κάνετε ελαφρύ μασάζ στο κεφάλι. Διεγείρεται έτσι η ροή του αίματος και βοηθιέται η ανάπτυξη των τριχών.
 8. Το έλαιο jojoba είναι μαλακτική ουσία. «Γεμίζει» τις τυχόν σχισμές στο εξωτερικό μέρος του στελέχους, βοηθώντας έτσι την τρίχα να διατηρήσει τη δομή της και να μην σπάει.

Τα προϊόντα της Yves Rocher ενδείκνυνται για την καθημερινή περιποίηση των μαλλιών. Κάντε ελαφρύ μασάζ με το σαμπουάν θρέψης και έπειτα εφαρμόστε το μαλακτικό επανόρθωσης. Χρησιμοποιήστε μόνο μια μικρή ποσότητα από τη μάσκα θρέψης. Για να ολοκληρωθεί η θεραπεία, πάντα σε βρεγμένα μαλλιά εφαρμόζετε το επανορθωτικό έλαιο, από τη μέση της τρίχας και κάτω. Δεν χρειάζεται πολύ ποσότητα, μπορείτε να κρίνετε εσείς ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας.

Η σειρά αποτελεί πραγματική εγγύηση για να βρουν τα μαλλιά σας την υγεία και τη λάμψη τους. Τα προϊόντα δεν αφήνουν ίχνος λιπαρότητας και αν χρησιμοποιηθούν συστηματικά σας εξασφαλίζουν την ποιότητα μαλλιών που κάθε γυναίκα επιθυμεί.

 

Για πληροφορίες και παραγγελίες, χρησιμοποιήστε τον κωδικό INSPIRE και επικοινωνήστε:
Τηλ.: 6983104182
E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τα αμινοξέα είναι απαραίτητα για πολλές λειτουργίες του σώματος, όπως οι εξής:

 

 • Δημιουργία κυττάρων και επισκευή των ιστών
 • Δημιουργούν αντισώματα για την καταπολέμηση εισβαλλόντων βακτηρίων και ιών
 • Συμμετέχουν στο ενζυμικό και ορμονικό σύστημα
 • Φτιάχνουν τις νουκλεοπρωτεΐνες RNA και DNA
 • Μεταφέρουν οξυγόνο σε όλο το σώμα
 • Συμμετέχουν σε κάθε μυϊκή δραστηριότητα
 • Ορισμένα αμινοξέα μετατρέπονται σε γλυκόζη για τη σταθεροποίηση του σακχάρου στο αίμα
 • Ενισχύουν την παραγωγή των νευροδιαβιβαστών
 • Διατηρούν και επισκευάζουν τους μυς, τους τένοντες, το δέρμα, τους συνδέσμους, τα όργανα (ιδίως την καρδιά και τον εγκέφαλο), τους αδένες, τα νύχια και τα μαλλιά
 • Χτίζουν τον συνδετικό ιστό (κολλαγόνο)
 • Ζωτικής σημασίας για οξινο-αλκαλική ισορροπία

Πηγή ενέργειας που είναι ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία του εγκεφάλου


Τα αμινοξέα αποτελούν την κύρια δομή των πρωτεϊνών. Πολλά από αυτά είναι απαραίτητα για την ανθρώπινη ανάπτυξη και τη διατροφή. Με απλά λόγια, είναι τα δομικά στοιχεία του σώματος. Περιέχουν άζωτο, το οποίο δεν περιέχεται σε λιπαρά οξέα και σάκχαρα. Η πρωτεΐνη είναι ζωτικής σημασίας για κάθε ζωντανό οργανισμό, από τον μικρότερο ως τον μεγαλύτερο. Όλοι οι οργανισμοί αποτελούνται από πρωτεΐνες. Επιπλέον, η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη για πολλές χημικές διεργασίες που διατηρούν τη ζωή. Υπάρχουν 1.600 βασικές πρωτεΐνες, οι οποίες απαρτίζουν το ανθρώπινο σώμα, είναι κατασκευασμένες από μόνο 22 αμινοξέα!

Ως αποτέλεσμα της πέψης, η πρωτεΐνη διασπάται σε αυτά τα 22 αμινοξέα. Οκτώ από αυτά θεωρούνται απαραίτητα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούν να κατασκευαστούν από το σώμα, ενώ το υπόλοιπο είναι μη-ουσιώδη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να κατασκευαστούν από το σώμα. Όταν λείπει ένα αμινοξύ, τότε παρουσιάζονται σοβαρά προβλήματα υγείας. Η ανεπάρκεια αμινοξέων μπορεί να προκληθεί από πολλούς παράγοντες και ιδιαίτερα από μία διατροφή χαμηλή σε πρωτεΐνες. Άλλοι παράγοντες είναι οι: άγχος, τραυματισμοί, μόλυνση, ηλικία, φάρμακα και χημική ανισορροπία του σώματος. Είναι σημαντικό τα αμινοξέα να διατηρούνται σε ισορροπία, και καλό είναι να ληφθούν μεμονωμένα αμινοξέα, μαζί με ένα σύμπλοκο αμινοξέων για να εξασφαλιστεί ότι τα αμινοξέα θα παραμείνουν σε επαρκή, ισορροπημένα επίπεδα στο σώμα.


Οι έρευνες δείχνουν ότι:


L-Γλουταμίνη:
Βοηθά στην υποστήριξη της υγιούς πέψης
Θεωρείται απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία του εγκεφάλου
Βοηθά στην υποστήριξη της υγιούς λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος
Βοηθά στην υποστήριξη της κυτταρικής ανάπτυξης και επιδιόρθωσης
Βοηθά στη δημιουργία και τη διατήρηση των μυών
Βοηθά στην ταχύτερη αποκατάστασης από τραυματισμούς, εγκαύματα και τραύματα
L-Ασπαρτικό οξύ:
Βοηθά το σώμα να απαλλαγεί από την αμμωνία και άλλες τοξίνες
Καθοριστικό για την σύνθεση πολλών άλλων αμινοξέων
Βοηθά στην υποστήριξη των υγιών επιπέδων ενέργειας
Υποστηρίζει την υγιή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος με την παραγωγή αντισωμάτων και ανοσοσφαιρινών
L-Tyrosine:
Παίζει σημαντικό ρόλο στη λειτουργία των επινεφριδίων, της υπόφυσης και θυρεοειδή
Βοηθά στην υποστήριξη υγιούς διάθεσης
Βοηθά στην υποστήριξη της υγιούς λειτουργίας του εγκεφάλου
Βοηθά την όρεξη, διότι είναι σημαντική για την παραγωγή της νορεπινεφρίνης, ενός νευροδιαβιβαστή που ελέγχει την όρεξη
L-Λευκίνη: (βασική, διακλαδισμένη αλυσίδα αμινοξέων, μαζί με ισολευκίνη και βαλίνη):
Βοηθά στην υποστήριξη των υγιών επιπέδων ενέργειας
Βοηθά στην υποστήριξη υγιών επιπέδων σακχάρου στο αίμα
Βοηθά στην αποκατάσταση και επιδιόρθωση του μυϊκού ιστού
L-Βαλίνη: (βασική, διακλαδισμένη αλυσίδα αμινοξέων, μαζί με ισολευκίνη και βαλίνη):
Βοηθά στην υποστήριξη των υγιών επιπέδων ενέργειας
Βοηθά στην υποστήριξη υγιών επιπέδων σακχάρου στο αίμα
Βοηθά στην ανάκτηση και την αποκατάσταση του μυϊκού ιστού
L-Ταυρίνη:
Συμμετέχει στην πρόσληψη της γλυκόζης, και μπορεί να είναι ευεργετική για την ενίσχυση της υγιούς ισορροπίας του σακχάρου στο αίμα
Βοηθά στη ρύθμιση της συστολής και άντληση του καρδιακού μυός
Βοηθά στη διατήρηση των κυτταρικών μεμβρανών
L-Φαινυλαλανίνη: (απαραίτητο):
Βοηθά στην υποστήριξη της υγιούς διάθεσης λόγω του ρόλου της στην παραγωγή της ντοπαμίνης και της νορεπινεφρίνης
Βοηθά στην υποστήριξη υγιούς όρεξης
Βοηθά στην υποστήριξη των υγιών επιπέδων ενέργειας
Βοηθά στην υποστήριξη της υγιούς λειτουργίας του εγκεφάλου
L-Προλίνη:
Σημαντική για τη βέλτιστη υγεία του δέρματος, βοηθά στην πρόληψη της απώλειας κολλαγόνου
Κύριο συστατικό του κολλαγόνου, συνεπώς είναι σημαντικό στους τένοντες, τα οστά, τους χόνδρους και τον συνδετικό ιστό
Σημαντική για την καρδιαγγειακή υγεία
Βοηθά στην επιδιόρθωση κατεστραμμένων ιστών
L-Λυσίνη HCL: (απαραίτητο):
Βοηθά στην παραγωγή των ενζύμων, ορμονών και αντισωμάτων
Βοηθά στην πρόληψη και ανακούφιση από τις κρυοπληγές που προκαλούνται από τον ιό του απλού έρπητα (HSV)
Απαιτείται για την ανάπτυξη και επιδιόρθωση των ιστών
Βοηθά στην υποστήριξη της υγιούς λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος
L-Ισολευκίνη: (βασική, διακλαδισμένη αλυσίδα αμινοξέων, μαζί με ισολευκίνη και βαλίνη):
Βοηθά στην υποστήριξη των υγιών επιπέδων ενέργειας
Βοηθά στην υποστήριξη του υγιούς επιπέδου σακχάρου στο αίμα
Βοηθά στην ανάκτηση και την αποκατάσταση του μυϊκού ιστού
L-Σερίνη:
Βοηθά στην υποστήριξη των υγιών επιπέδων του σακχάρου στο αίμα
Απαιτείται για το μεταβολισμό του λίπους και την ανάπτυξη των ιστών
Βοηθά στην παραγωγή ανοσοσφαιρινών και αντισωμάτων
Πηγή αποθήκευσης ενέργειας της γλυκόζης από το ήπαρ και τους μύες
L-Αλανίνη:
Σημαντική πηγή ενέργειας για τον μυϊκό ιστό, τον εγκέφαλο και το κεντρικό νευρικό σύστημα
Βοηθά στην παραγωγή αντισωμάτων, στηρίζοντας έτσι την υγιή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
Βοηθά στο μεταβολισμό της γλυκόζης
Σημαντική για τη μετατροπή της ενέργειας σε αποθηκευμένη ενέργεια
L-Θρεονίνη: (απαραίτητο):
Βοηθά στην πρόληψη της συσσώρευσης λίπους στο ήπαρ
Ένα σημαντικό συστατικό του κολλαγόνου, της ελαστίνης και της πρωτεΐνης του σμάλτου
Βοηθά στην πέψη και στην ομαλότερη λειτουργία της εντερικής οδού
Βοηθάει στο μεταβολισμό και στην αφομοίωση
L-Μεθειονίνη: (βασικό):
Κατέχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε θείο
Βοηθά στη διάσπαση των λιπών και στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης
Είναι σημαντική για την κανονική ανάπτυξη και το μεταβολισμό
Βοηθά στην υγεία των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών
L-Αργινίνη:
Βοηθά στην υποστήριξη της καρδιαγγειακής υγείας
Προωθεί την παραγωγή των ορμονών που διεγείρουν την ανάπτυξη
Βοηθά στην υποστήριξη της υγιούς λειτουργίας του ανοσοποιητικού με την τόνωση του θύμου αδένα
Βοηθά στην αποτοξίνωση του ήπατος με την εξουδετέρωση της αμμωνίας
L-Γλυκίνη:
Απαιτείται από το σώμα για την κατασκευή DNA και RNA
Βοηθά στην ενίσχυση της δραστηριότητας των νευροδιαβιβαστών
Βοηθά στην απελευθέρωση του οξυγόνου κατά τη διαδικασία δημιουργίας των κυττάρων
Βοηθά στην υποστήριξη της υγιούς λειτουργίας του προστάτη
L-Ιστιδίνη HCL: (απαραίτητο):
Είναι αναγκαία για την ανάπτυξη και την επισκευή των ιστών, καθώς και του περιβλήματος μυελίνης που προστατεύει τα νευρικά κύτταρα
Απαιτείται για την παρασκευή των ερυθρών κυττάρων και των λευκών αιμοσφαιρίων
Βοηθά στην υποστήριξη υγιούς αντίδρασης στις φλεγμονές
Βοηθά στην υποστήριξη της υγιούς λειτουργία των αρθρώσεων
L-Κυστίνη:
Απαιτείται για την ορθή χρησιμοποίηση της βιταμίνης Β6
Βοηθά στην επούλωση εγκαύματα και πληγών
Λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό
Βοηθά στην υποστήριξη υγιούς ισορροπίας του σακχάρου στο αίμα

 

 

Μπορείτε να βρείτε εδώ το προϊόν

 

Συνοπτικά περιγράφονται οι τρόποι με τους οποίους η κουρκουμίνη μπορεί να ευεργετήσει την υγεία:

1. Με την ισχυρή αντιοξειδωτική δράση της καθαρίζει τις ελέύθερες ρίζες.

2. Προάγει την υγεία του δέρματος.

3. Προάγει την υγεία των οφθαλμών και της όρασης.

4. Υποστηρίζει τη διατήρηση της ισορροπίας του ανοσοποιητικού συστήματος.

5. Βοηθάει στη διατήρηση της υγείας του μυισκελετικού συστήματος (μυες, οστά σύνδεσμοι, αρθρώσεις).

6. Ενισχύει τη λειτουργία του ήπατος

7. Βοηθάει στη διατήρηση της κυτταρικής υγείας και απομακρύνει απ' αυτά τις ελεύθερες ρίζες

8. Εξισορροπεί τη ωλειτουργία του πεπτικού συστήματος

9. Βοηθάει στη διατήρηση της υγείας του αίματος

10. Βοηθάει στη διατήρηση επιθυμητών επιπέδων χοληστερόλης και υποστηρίζει το καρδιοκυκλοφορικό σύστημα

11. Βοηθάει στην ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Ασκεί νευροπροστατευτική δράση. Και έχει αντιαλτσχάϊμερ δράση.

12. Μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της ψυχικής ισορροπίας με σω της αντικαταθλιπτικής δράσης της

13. Προάγει την υγεία του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος.

14. Βοηθάει στη διατήρηση των επιθυμητών επιπέδων του σακχάρου του αίματος, στα άτομα, που δεν πάσχουν από διαβήτη.

15. Επιδεικνύει καρκινοπροστατευτικές, αντικαρκινικές και αντιμεταστατικές ιδιότητες

Μερικοί λαοί χρησιμοποιούν τον κουρκουμά απαραιτήτως στην καθημερινή τους διατροφή, εδώ και χιλιάδες χρόνια. Μόνο στην Ινδία μέχρι και 500 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν τον κουρκουμά, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Τα τελευταία 60 χρόνια, περισσότερες από 3000 μελέτες έχουν περιγράψει την αντιοξειδωτική, αντιβακτηριδιακή, αντιμηκυτιασική, αντιική, αντιφλεγμονώδη, αντιπολλαπλασιαστική,, προαποπτωτική και αντιαθηροματοσκληρυντική δράση της κουρκουμίνης ποι είναι το κύριο κουρκουμινοειοδές συστατικό των κονδύλων του ριζώματος του φυτού κουρκουμά [Curcumalonga, Κουρκούμη η μακρά].

Η κουρκουμίνη ασκεί ευεργετικά αποτελέσματα στην υγεία ατόμων με νευροεκφυλιστικές νόσους, αρθρίτιδες, αλλεργία, φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου, νεφροτοξικότητα, ΑΙDS, ψωρίαση, διαβήτη, σκλήρυνση κατά πλάκας, καρδιοκυκλοφορική νόσο, διάφοτους τύπους καρκίνων, ίνωση των πνευμόνων.

 

Μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν εδώ

time-to-detoxΤο πάγκρεας είναι ένας αδένας του πεπτικού συστήματος των σπονδυλωτών. Είναι μικτός αδένας με ενδοκρινή και εξωκρινή μοίρα ο οποίος παράγει πλήθος σημαντικών ορμονών με κυριότερες την ινσουλίνη, το γλυκαγόνο και την αυξητική ορμόνη. Ο ρόλος του στο πεπτικό σύστημα είναι η έκκριση του παγκρεατικού υγρού το οποίο περιέχει ένζυμα που συμμετέχουν στην απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από το λεπτό έντερο.
Αυτά τα ένζυμα βοηθούν στην περαιτέρω διάσπαση των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών και των λιπιδίων.
 
Το πάγκρεας διαδραματίζει έναν κρίσιμο ρόλο στην πέψη. Όταν οι τροφές μεταφέρονται από το στομάχι σας στο λεπτό έντερο, αναμιγνύονται με πεπτικά ένζυμα από το πάγκρεας που εξουδετερώνουν τα οξέα του στομάχου, εμποδίζοντας να δημιουργηθεί βλάβη στο έντερο. Αυτά τα ένζυμα διασπούν επίσης τις τροφές, έτσι ώστε να μπορούν να απορροφηθούν από το σώμα σας.
 

Το πάγκρεας παράγει ινσουλίνη, η οποία μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και επιτρέπει στο σώμα σας να αποθηκεύει ενέργεια από την τροφή για μελλοντική χρήση.

Τρώγοντας τις σωστές τροφές μπορείτε να αποτοξινώσετε και να θεραπεύσετε το πάγκρεας.

Απαραίτητη θεωρείται και η άμεση αποχή από το αλκοόλ.

Ποιές είναι αυτές οι τροφές;

Βατόμουρα και κεράσια: Είναι και τα δύο καλές πηγές αντιοξειδωτικών, τα οποία βοηθούν την πρόληψη της καταστροφής των κυττάρων. Τα βατόμουρα δεν είναι μόνο νόστιμα, αλλά μπορούν και να μας προστατεύσουν από καρδιαγγειακά νοσήματα, καρκίνος, απώλεια μνήμης και ίσως και από το μετατραυματικό στρες. Όταν καταναλωνουμε κεράσια γίνεται μεγαλύτερη παραγωγή και έκκριση πεπτικών ουσιών, οι οποίες είναι ευεργετικές για τη λειτουργία του πεπτικού μας συστήματος.

Μπρόκολο: Το μπρόκολο, χάρη στη σουλφοραφάνη που περιέχει, βοηθά στην προστασία της υγείας του βλεννογόνου του στομάχου μας και φαίνεται ότι καταπολεμά το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού, που ενοχοποιείται για την πρόκληση γαστρίτιδας και πεπτικού έλκους.

Σκόρδο: Ο βολβός του σκόρδου περιέχει τουλάχιστον τετρακόσιες χημικές ουσίες μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και πολλές αντιοξειδωτικές ουσίες, οι οποίες προσδίδουν στο σκόρδο τις εκπληκτικές, ισχυρές ιδιότητες του στην προφύλαξη των κυττάρων από τις οξειδωτικές βλάβες και στην προστασία ολοκλήρου του σώματος από την πρόωρη γήρανση.

Σπανάκι: Το σπανάκι είναι καλή πηγή σιδήρου και βιταμίνης Β, δύο από τα οποία πιο σημαντικά συστατικά για το πάγκρεας.

Γλυκοπατάτες: Είναι θρεπτικές και γεμάτες με τις απαραίτητες βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, ενώ βοηθούν στο αδυνάτισμα και τον καθαρισμό του οργανισμού.

Ντομάτα: Οι ντομάτες είναι μια καλή πηγή βιταμίνης C και αντιοξειδωτικών. Η ντομάτα περιέχει πολύ βιταμίνη C, που ενισχύει την άμυνα του οργανισμού μας. Τα δυο τρίτα της ημερήσιας ανάγκης μας στη βιταμίνη αυτή καλύπτονται ήδη από δυο μέτριες ντομάτες.

Για την ταχεία και αποτελεσματική διαχείριση της παγκρεατίτιδας, κάντε λήψη ενζύμων Regulat (10.000 ενεργά ένζυμα απο βιολογικά φρέσκα φρούτα και λαχανικά) και βιολογικού χυμού κουρκουμά turmeric longa

 

Page 1 of 10