Coronovirus

Αναζήτηση

Καλάθι

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σύνδεση Μέλους

Newsletter

ΕκτύπωσηEmail

Οργανική άγρια αλόη - Aloe ferox

100% αγνός και αδιάλυτος χυμός Αλόης

Τιμή:
40,00 €
Περιγραφή

Περιγραφή

                                

100% αγνός και αδιάλυτος χυμός Αλόης

Είναι η ισχυρότερη αλόη από τα 300 διαφορετικά είδη. Είναι αυτοφυής. Αναπτύσσεται αργά, φυσικά, χωρίς φυτοφάρμακα. Περιέχει αμινοξέα (πρωτεΐνες) δύο φορές περισσότερα από την αλόη Vera και τρεις φορές περισσότερο ασβέστιο και σίδηρο από οποιαδήποτε άλλη Αλόη. Επίσης περιέχει νάτριο, κάλλιο, χρώμιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, χαλκό και ψευδάργυρο.

 

 • 100% αγνός και αδιάλυτος χυμός από την  άγρια αναπτυσσόμενη aloe
 • διεγείρει την πέψη
 • φέρνει ανακούφιση στην περίπτωση καούρας, δυσπεψίας ή πόνου στο στομάχι
 • Χωρίς  συντηρητικά, χωρίς προσθήκη νερού
 • Η Aloe ferox έχει ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα ασβεστίου και αμινοξέων που ξεπερνούν κατά πολύ αυτά της Aloe vera ή άλλων είδών aloe.

Ο χυμός Aloe  ferox είναι ένας 100% αγνός και αδιάλυτος χυμός που περιέχει πολλές ουσίες ζωτικής σημασίας στην φυσική τους μορφή:  βιταμίνες,  ανόργανα άλατα, αμινοξέα, πολυσακχαρίτες, ένζυμα και ιχνοστοιχεία.

Σε αντίθεση με την Aloe vera που καλλιεργείται κυρίως στις  γεωργικές φάρμες, η Aloe ferox μεγαλώνει άγρια στο φυσικό της περιβάλλον χωρίς λιπάσματα, φυτοφάρμακα και ζιζανιοκτόνα. Πιο φυσικά  δεν είναι δυνατόν!

Μόνο τα κατώτερα, ώριμα φύλλα μαζεύονται με το χέρι και η επεξεργασία τους  πραγματοποιείται με παραδοσιακό τρόπο, ώστε να  παραχθεί χυμός και ζελέ υψηλότατης ποιότητας.

ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΟΗΣ 

Από αρχαιοτάτων χρόνων η αλόη θεωρείται ένα από τα καλύτερα ιαματικά και καλλυντικά βότανα.

Οι ευεργετικές επιδράσεις της  οφείλονται:

·  Στα  συστατικά τη αλόης

·  Στο  συνδυασμό και την αρμονία των συστατικών αυτών μέσα στο ζελέ, όπως τον έφτιαξε  η μητέρα φύση.

·  Στην ικανότητα των συστατικών της αλόης να διεισδύουν στον ανθρώπινο οργανισμό χωρίς  παρενέργειες.

Τα συστατικά της αλόης και η επίδρασή τους στον ανθρώπινο οργανισμό:

Ασβέστιο:   Το ασβέστιο είναι βασικό συστατικό για την διάπλαση των οστών.  Δρα επίσης ως καθαριστικό και αποτοξινωτικό του οργανισμού. Είναι βασικό στοιχείο για τη διάπλαση νέου οστικού ιστού, για την αναδιάπλαση κατεστραμμένου οστικού ιστού. Και είναι απαραίτητο για τη σωστή ρύθμιση των παλμών της  καρδιάς.

Νάτριο – Κάλιο: Ρυθμίζουν τον μεταβολισμό και κατευνάζουν τα νεύρα. Είναι απαραίτητα για τη διαστολή και συστολή των μυών, τη συγκράτηση των υγρών του σώματος και την ισορροπία της χημείας του οργανισμού. Η ανεπάρκεια καλίου μπορεί να δημιουργήσει σπασμούς των μυών, ιλίγγους, ακόμα και λιποθυμία. Επίσης η έλλειψη νατρίου μπορεί να προκαλέσει λήθαργο, ναυτία και σοβαρές διαταραχές στο μεταβολισμό.

Ψευδάργυρος: Οι αυξομειώσεις ψευδαργύρου συνδέονται:

·  Με τη σεξουαλική ικανότητα.

· Με την υγεία ή βλάβη του ουροποιητικού συστήματος.

Μαγγάνιο: Η έλλειψη μαγγανίου προκαλεί:

- Νευρικές διαταραχές

- Στειρότητα

- Καθυστέρηση στην ανάπτυξη του ατόμου.

- Σπασμούς, κλπ.

Μαγνήσιο: Απαραίτητο συστατικό του συκωτιού και του μυϊκού ιστού. Μειωμένη ποσότητα του στοιχείου αυτού στον οργανισμό μπορεί να προκαλέσει νευρική υπερένταση, νευρασθένεια, σπασμούς και πολλές φορές μπορεί να επιφέρει το θάνατο.

Η αλόη επίσης περιέχει φυσικά αναλγητικά και αντιφλεγμονώδη συστατικά καθώς και βιταμίνες, μέταλλα και αμινοξέα.

Όλα αυτά τα συστατικά λειτουργώντας σε συνδυασμό δίνουν πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα σύμφωνα με τις έρευνες των ειδικών επιστημόνων, που ασταμάτητα ασχολούνται με την έρευνα για τις αξιοθαύμαστες θεραπευτικές ιδιότητες που αποδίδονται στο φυτό.

Ως πόσιμο ο χυμός της αλόης έχει αναλγητική και θεραπευτική ικανότητα στις παρακάτω ασθένειες:

·  Μολύνσεις

·  Έρπης – έρπης ζωστήρ

·  Αϋπνία

·  Υπέρταση

·  Δυσπεψία, αίσθημα πυρώσεως  στομάχου (καούρες)

·  Στομαχικά προβλήματα, πεπτικά  προβλήματα

·  Γαστρεντερικά προβλήματα

·  Εκνευρισμός

·  Δυσλειτουργία εντέρου

·  Υπερένταση

·  Αιμορροΐδες

·  Παχυσαρκία

·  Δυσεντερία

· Ανακούφιση άλγους

· Καθαριστικό παχέως εντέρου

· Εξανθήματα

· Πονοκεφάλους

· Ισχιαλγία

· Άσθμα

· Χρόνια κόπωση

· Αρθρίτιδες

· Γενική τόνωση του οργανισμού

· Διαβήτης

· Φαρυγγικές μολύνσεις

· Κράμπες

· Έλκη

· Αύξηση ενέργειας

· Ιοί

·  Ουρική αρθρίτης (ποδάγρα)

 ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ALOE VERA ΚΑΙ ALOE FEROX

ALOE VERA  (αυτή που κυκλοφορούν στο εμπόριο) ALOE FEROX(η άγρια φυσική αλόη)
- Καλλιεργείται πάντα σε φυτείες - Αναπτύσσεται  άγριο στο φυσικό του βιότοπο
- Η Aloe Vera εξάγεται συνήθως με έναν χημικό και τεχνικό  τρόπο.  Η Aloe Vera  επίσης, συχνά παγώνεται και αποξηραίνεται από μια  τεχνική διαδικασία προκειμένου να ληφθεί μια σκόνη που αραιώνεται με νερό για  να παραχθεί ο χυμός aloe. - Μια απλή διαδικασία παραγωγής: τα χαμηλότερα φύλλα  κόβονται με το χέρι και τίθενται σε έναν σωρό. Ο πικρός χυμός που περιέχουν  η αλόη τρέχει αυτόματα έξω και μόλις τρέξει έξω ο πικρός χυμός εντελώς, τα  φύλλα τεμαχίζονται, πλένονται και πιέζονται. Έτσι παράγεται χυμός και ζελέ υψηλής ποιότητας.
- Οι περισσότεροι χυμοί Aloe Vera δεν έχουν καλή γεύση λόγω της σύνθετης τεχνικής και χημικής επεξεργασίας τους. - Ο χυμός Aloe Ferox έχει μία ουδέτερη και φρέσκια γεύση.
- Περιέχει ασβέστιο, νάτριο-κάλιο, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, μαγνήσιο, αμινοξέα, πολυσακχαρίτες. - Στην ίδια ποσότητα χυμού η Aloe Ferox περιλαμβάνει τρεις φορές περισσότερες βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Τα αμινοξέα είναι δύο φορές περισσότερα από την Aloe Vera. Περιέχει επίσης επιπλέον θρεπτικά συστατικά ζωτικής σημασίας που δεν περιλαμβάνονται στα άλλα είδη αλόης. Αυτό οφείλεται στην άγρια, αβίαστη και φυσική ανάπτυξη της Aloe Ferox.

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΥΜΟΥ ΑΛΟΗΣ

ΑΠΟ ΤΟΝ BILL C. COATS (registered pharmacist)

“Ο οργανισμός φαρμάκων Αμερικής μου ζήτησε να βρω αντίγραφα απ’ όλα τα άρθρα που υπάρχουν, σχετικά με την αλόη, όταν λαμβάνεται δια στόματος και όταν χρησιμοποιείται εξωτερικά στο δέρμα και στα μαλλιά.

Τα χαρακτηριστικά της αλόης που αναφέρθηκαν επανειλημμένα είναι τα ακόλουθα:

 1. Είναι ένα φυσικό καθαριστικό λόγω της παρουσίας των σαπωνιτών.

2. Διαπερνά τους ιστούς λόγω του ότι περιέχει λιγνίτες.

3. Αναισθητοποιεί τους ιστούς στην περιοχή που χρησιμοποιείται, ανακουφίζοντας από τον πόνο βαθιά κάτω από την επιφάνεια, συμπεριλαμβάνοντας πόνο που σχετίζεται με αρθρώσεις και πονεμένους μείς.

 1. Είναι βακτηριοκτόνο όταν χρησιμοποιείται σε υψηλή συγκέντρωση για μερικές ώρες σε άμεση επαφή με τα βακτήρια, σε αντίθεση με τα αντιβιοτικά που σκοτώνουν βακτήρια σε υψηλή διάλυση.
 2. Δρα ως αιμοστατικό μειώνοντας ή σταματώντας την αιμορραγία.
 3. Είναι ιοκτόνο όταν παραμένει σε άμεση επαφή για μακρύ χρονικό διάστημα σε υψηλή πυκνότητα.

7. Είναι μυκητοκτόνο κάτω από τις ίδιες συνθήκες.

 1. Είναι αντιπυρετικό.
 2. Είναι αντιφλεγμονώδης – μειώνει την φλεγμονή μιας πληγής – δρα ως στεροειδές αλλά χωρίς παρενέργειες.

10. Είναι αντικνησμώδης, σταματά τη φαγούρα και το κάψιμο.

 1. Είναι φυσικός ενυδατωτής, φέρνοντας υγρασία σε όλα τα στρώματα της επιδερμίδας.
 2. Διεγείρει τη μίτωση(την διαίρεση του κυττάρου).
 3. Τα πρωτεολυτικά ένζυμα διασπούν τους νεκρούς ιστούς καθαρίζοντας τις πληγές.

14. Βοηθά στο να αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στην επιδερμίδα μέσω της αγγειοδιαστολής των τριχοειδών που προκαλεί.

 1. Δίνει υγεία στο δέρμα και στο σώμα προσφέροντας άφθονες βιταμίνες, μέταλλα, σακχαρίτες, ένζυμα και αμινοξέα, τόσο τα απαραίτητα όσο και τα δευτερεύοντα.

16. Είναι πολύ αποτελεσματική στο να σκοτώνει δύο είδη ιώσεων που ανήκουν σε κολπικές τριχομονάδες.

 1. Ασφάλεια: κάθε μία από τις πιο πάνω λειτουργίες μπορεί να επιτευχθεί με ένα ή περισσότερα φάρμακα συνήθως αυτά είναι συνταγογραφημένα, είναι ακριβά και έχουν πολυάριθμες παρενέργειες. Η Αλόη έχει αυτά τα αποτελέσματα σε υψηλή συγκέντρωση χωρίς παρενέργειες. Όλες οι ανωτέρω λειτουργίες αναλύονται λεπτομερώς στο βιβλίο «THE SILENT HEALER».

Συστατικά

Ο χυμός Aloe Ferox επίσης περιέχει τις βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, Β12, C, E, φολικό οξύ και νιασίνη.Περιέχει επίσης εκατόν εξήντα διαφορετικές δευτερεύουσες φυτικές ουσίες όπως iso, bio, φλαβονοειδή, τα οποία έχουν αντι-ιικές, αντιμυκητιακές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Ο χυμός της συλλέγεται με μία πανάρχαια φυσική μέθοδο που του επιτρέπει να διατηρεί όλες τις δραστικές της ιδιότητες. Είναι βιολογικός. Δεν περιέχει συντηρητικά. Έχει δροσερή και ευχάριστη γεύση.

Τρόπος χρήσης

Παίρνετε 50 έως 150 ml καθημερινά, είτε αδιάλυτο, είτε διαλυμένο σε χυμό φρούτων. Ή τη συνιστώμενη δόση του γιατρού ή του θεραπευτή σας.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.