Coronovirus

Αναζήτηση

Καλάθι

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σύνδεση Μέλους

Newsletter

ΕκτύπωσηEmail

Βιολογικός Χυμός Κουρκουμά Organic Turmeric Longa

Φρέσκος Βιολογικός Χυμός Κουρκουμά Turmeric longa με φυσική κουρκουμίνη, αιθέρια έλαια και όλα τα ενεργά συστατικά του
Τιμή:
29,50 €
Περιγραφή

Περιγραφή

Νωπός Βιολογικός Χυμός Κουρκουμά longa ή Turmeric longa   

Στην Πιο Ολοκληρωμένη Δραστική και Φυσική Ενεργή Μορφή Του

 ~ ΕΝΑΣ «ΧΡΥΣΟΣ» ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ~

- Είναι η φυσική κορτιζόνη χωρίς παρενέργειες 

- Έχει ισχυρότατη αντιφλεγμονώδη και παυσίπονο δράση 

- Δυνατό αντιοξειδωτικό 

- Γνωστό για τη συμβολλή του ενάντια στον καρκίνο, το ζαχαρώδη διαβήτη, ρευματοειδή αρθρίτιδα, νευρολογικά προβλήματα, άνοια, αλτσχάιμερ, πάρκινσον, καρδιοαγγειακά προβλήματα και άλλα πολλά.

Ο Χυμός Κουρκουμά Turmeric longa

- δεν είναι συμπλήρωμα διατροφής 

- δεν είναι φάρμακο

- είναι τροφή με ισχυρότατες ευεργετικές ιδιότητες

Όλες αυτές οι εξαιρετικά δραστικές ιδιότητες του κουρκουμά Longa είναι ενεργές μόνο στο νωπό φρέσκο χυμό κουρκουμά, ο οποίος περιέχει κουρκουμίνη, αιθέρια έλαια και στοιχεία που του προσδίδουν τις ενεργές δράσεις του.

Στη διάθεσή μας μέχρι σήμερα είχαμε κουρκουμά Longa σε σκόνη ή χάπια που δεν περιείχαν αιθέρια έλαια και τα άλλα ενεργά στοιχεία, γι’ αυτό χρησιμοποιούσαμε συγχρόνως με τη σκόνη τα αιθέρια έλαια και πιπέρι, για να ενεργοποιήσουμε τις ιδιότητες του κουρκουμά. Ο περίπλοκος αυτός τρόπος μακροχρόνια μπορούσε να δημιουργήσει έλκος στο στομάχι.

Γι’ αυτό οι επιστήμονες έψαξαν και βρήκαν έναν ιδανικό τρόπο παρασκευής φρέσκου χυμού με καινοτόμο τεχνική που είναι σύμφωνος με την παράδοση και διατηρεί ενεργές όλες τις θεραπευτικές του ιδιότητες.

 • Ο χυμός Organic turmeric εμπεριέχει τα αιθέρια έλαια του
 • Δε χρειάζεται πιπέρι
 • Είναι φρέσκος
 • Είναι στην πιο ολοκληρωμένη και φυσική μορφή του
 • Δεν περιέχει συντηρητικά
 • Δεν περιέχει αλκοόλη
 • Δεν περιέχει γλυκερίνη
 • Παράγεται με eco- εκχύλιση υψηλής πίεσης
 • Έχει κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας

Είναι ο μόνος τρόπος να παραμείνουν συγκεντρωμένα και διαφυλαγμένα ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΡΕΣΚΟΥ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ, δηλαδή η κουρκουμίνη, αιθέριο έλαιο κ.λ.π. στοιχεία που το κάνουν να έχει περίπου χίλιες φορές περισσότερο ενεργές ιδιότητες.

Αυτό είναι το χαρακτηριστικό που κάνει όλη τη διαφορά με τον κουρκουμά σε σκόνη ή χάπι που δεν περιέχει τα πολύτιμα αιθέρια έλαια, την ενεργή κουρκουμίνη και όλα τα άλλα στοιχεία σε ζωντανή ενεργή μορφή.

 

Υπάρχουν δύο είδη κουρκουμά:

 1. ο κουρκουμάς domestica για οικιακή χρήση. Είναι το μπαχαρικό που χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα, το οποίο έχει αντιοξειδωτικές ουσίες αλλά ΟΧΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ.
 2. ο κουρκουμάς Longa ή Turmeric Longa ο ενεργά δραστικός. Είναι γνωστός από την αρχαιότητα για τους άπειρους κρυμμένους θησαυρούς που περιέχει για την υγεία και την ευημερία μας.

 

Ο κουρκουμάς Turmeric Longa το «ελιξίριο της ζωής» 

 • Φύεται κυρίως στην Ινδονησία και Ινδία και θεωρείται ιερό φυτό στις χώρες αυτές. Κατέχει διακεκριμένη θέση στην Ινδική ιατρική παράδοση, στην αγιουβέρδα, στην Κινέζικη και Θιβετιανή ιατρική.
 • Έχει σοβαρότατες ευεργετικές για την υγεία ιδιότητες οι οποίες έχουν πλέον αποδειχθεί και επιστημονικά.
 • Η κουρκουμίνη είναι μία ενεργή αντιφλεγμονώδη ένωση που βρίσκεται στο μπαχαρικό turmeric. Έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει στην καταπολέμηση πολλών μορφών καρκίνου.
 • Νέα συμπεράσματα από επιστημονικές έρευνες που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό "Cancer Research" αναφέρουν ότι οι φυσικές φαινόλες του κουρκουμά μπορούν να ανακόψουν την ανάπτυξη όγκων στον καρκίνο του προστάτη και τον καρκίνο του μαστού, μπλοκάροντας τους υποδοχείς που χρησιμοποιούνται για να διαδώσουν την ανάπτυξη των κυτταρικών ιστών.
 • Πρόσθετες έρευνες που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό "PlosOne" επεξηγούν τον ακριβή τρόπο που δρουν τα μόρια του κουρκουμά longa στοχεύοντας τα αμυλοειδή ινίδια που σχετίζονται με την αφύσικη ανάπτυξη πρωτεΐνης και τον σχηματισμό πλάκας που είναι χαρακτηριστικό σε ασθενείς με νόσο αλτσχάιμερ.
 • Τα αμυλοειδή ινίδια είναι γνωστό από πολλές επιστημονικές έρευνες ότι εμποδίζουν τις ομαλές ηλεκτρικές και χημικές διαβιβάσεις στον εγκέφαλο που είναι απαραίτητες για τη δημιουργία μνήμης και τη διατήρηση της γνώσης.
 • Σε μία διαφορετική έρευνα ανακάλυψαν ότι ο κουρκουμάς Longa παρατείνει τη ζωή και ενισχύει τη δραστηριότητα των εγκεφαλικών νευρώνων λειτουργώντας σαν νεύρο-προστατευτική ασπίδα.

 Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως πρέπει να βγάλετε από τη διατροφή σας τη ζάχαρη και το άσπρο αλεύρι γιατί με την πρόσληψή τους η γλυκόζη κατακλύζει ολόκληρο το σώμα, αυξάνεται η ινσουλίνη προκαλώντας μεγάλες συγκεντρώσεις αμυλοειδών ινιδίων και ελεύθερων ριζών στον εγκέφαλο.

→ Ο κουρκουμάς Longa επενεργεί επάνω στα συμπτώματα της φλεγμονής και του πόνου, ακριβώς όπως η κορτιζόνη αλλά χωρίς τις παρενέργειές της. Γι’ αυτό χρησιμοποιήστε τον συγχρόνως με το Regulat pro® BioΈνζυμα για να έχετε ένα ισχυρότατο ευεργετικό δίδυμο πάνω και στο αίτιο που δημιουργεί τη διαταραχή και στο αποτέλεσμα δηλαδή στον πόνο και στη φλεγμονή.

Γρήγορα φυσικά χωρίς παρενέργειες!

Το Regulat pro® BioΈνζυμα δρα πάνω στην αιτία του προβλήματος. Θα δώσει τη δυνατότητα στον οργανισμό να ρυθμίσει τις λειτουργίες του, να επιδιορθωθούν τα κατεστραμμένα κύτταρα, να εκτινάξει στα ύψη το ανοσοποιητικό σύστημα και να έρθει ο οργανισμός σε ομοιόσταση, σε ισορροπία.

Ο χυμός Curcuma Organic Tumeric Longa θα δράσει πάνω στο σύμπτωμα -όχι στην αιτία-, δηλαδή  στον πόνο, τη φλεγμονή, τα μικρόβια και τα βακτήρια.

Ιδιότητες

 

Διαβάστε το σχετικό άρθρο για να μάθετε τις πλούσιες ευεργετικές ιδιότητες του κουρκουμά.

 

Συστατικά

curcuma purity short

Φιάλη 250 ml σε σκούρο γυάλινο μπουκάλι

Φρέσκος βιολογικός χυμός κουρκούμης με κιτρικό οξύ.

Πιστοποιημένο από την ECO-CERT. Πατήστε εδώ για να δείτε την πιστοποίηση.

 

Οδηγίες χρήσης

Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση

Πρόληψη: Μία κουταλιά της σούπας το πρωί (15 ml) αραιωμένο σε λίγο νερό ή χυμό φρούτων (για πρόληψη)

Χρησιμοποιήστε τον συγχρόνως με το Regulat pro® BioΈνζυμα για να έχετε ένα ισχυρότατο ευεργετικό δίδυμο πάνω και στο αίτιο που δημιουργεί τη διαταραχή και στο αποτέλεσμα δηλαδή στον πόνο και στη φλεγμονή.

Σε περίπτωση ασθένειας / συμπτωμάτων: Ακολουθήστε τη συνταγή του γιατρού ή του θεραπευτή σας.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Εάν παίρνετε αντιπηκτικά φάρμακα, συμβουλευτείτε το ιατρό σας πριν τη χρήση του BalanceOil.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.