Coronovirus

Αναζήτηση

Καλάθι

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σύνδεση Μέλους

Newsletter

ΕκτύπωσηEmail

Cleanse – Rite

Πρόγραμμα καθαρισμού του παχέος εντέρου 7 ημερών από ένα μείγμα υψηλής περιεκτικότητας φυτικών ινών και πολύ γνωστών φυτικών καθαριστικών

Το προϊόν είναι σε έλλειψη


Τιμή:
Περιγραφή

Περιγραφή

CLEANSE-RITE: Πρόγραμμα καθαρισμού του παχέος εντέρου 7 ημερών

Το CLEANSE-RITE είναι ένα μείγμα υψηλής περιεκτικότητας φυτικών ινών και πολύ γνωστών καθαριστικών που συνδυάζονται για να προωθήσουν τον καθαρισμό του παχέος εντέρου, την αποτοξίνωση και την ανακούφιση της δυσκοιλιότητας.

 

Το CLEANSE-RITE:

• Αποτοξινώνει το παχύ έντερο και επαναφέρει την κανονική λειτουργία του.
• Βοηθάει στην ανακούφιση της δυσκοιλιότητας, των υπερβολικών αερίων και των κραμπών του πεπτικού συστήματος.
• Ενισχύει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και αυξάνει την αποτελεσματικότητα των άλλων συμπληρωμάτων διατροφής.
• Θα πρέπει να χρησιμοποιείται μία ή δύο φορές το χρόνο για μέγιστη υγεία.
• Διατίθεται σε βολική μορφή κάψουλας – Χωρίς άσχημη γεύση όπως η σκόνη!

Το CLEANSE-RITE είναι ένα εντελώς φυσικό καθαρισιτκό του εντέρου που θα βοηθήσει στην αποτοξίνωση του πεπτικού συστήματος και στην αποκατάστασης του στην κανονική του λειτουργία. Η χρήση του CLEANSE-RITE μία ή δύο φορές ανά έτος είναι το κλειδί για να διατηρηθεί το πεπτικό σας σύστημα σε καλή κατάσταση και γα την εξάλειψη των συσσωρευμένων τοξινών του παχέος εντέρου.

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: Σύστημα καθαρισμού κόλον

Τρόπος χρήσης

Ευκολία στην χρήση:

Η ευκολία στον τρόπο χρήσης είναι σημαντική όταν επιλέγουμε ένα σύστημα καθαρισμού του παχέος εντέρου. Πολλά προϊόντα καθαρισμού του εντέρου είναι σε μορφή σκόνης και είναι πολύ δύσκολα στην κατάποση λόγω της υφής και της γεύσης τους. Το CLEANSE-RITE είναι το μόνο ολοκληρωμένο προϊόν καθαρισμού του παχέος εντέρου σε μορφή κάψουλας. Το σετ περιέχει 21 βολικές συσκευασίες (εύκολο στη μεταφορά της ημερήσιας δόσης κατά τη διάρκεια της ημέρας)

Δοσολογία:

Συνιστάται να χρησιμοποιείτε μία συσκευασία το πρωί, μία το απόγευμα και μία το βράδυ πριν από τον ύπνο, καθημερινά για επτά συνεχόμενες ημέρες. Τα αποτελέσματα αυτού του προγράμματος καθαρισμού μπορεί να παρατηρηθούν από την πρώτη κιόλας ημέρα. Συνιστάται στους χρήστες που ακολουθούν το πρόγραμμα, να πίνουν 8 τουλάχιστον ποτήρια νερό. Συνιστάται επίσης καθημερινά μια λογική κατανάλωση φρέσκων φρούτων και λαχανικών αποφεύγοντας τα επεξεργασμένα τρόφιμα.

Χρήστες που έχουν ευαίσθητο πεπτικό σύστημα συνιστούμε να είναι προσεκτικοί όταν χρησιμοποιούν αυτό το προϊόν, διότι κάποιοι έχουν αναφέρει αίσθηση κράμπας στην καθημερινή τους ζωή όταν είναι σε φαρμακευτική αγωγή. Ωστόσο, οι εν λόγω κράμπες μπορεί να σχετίζονται με ανάγκη για επίβλεψη των διατροφικών τους επιλογών.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση. Διαβάστε και ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες. Αυτό το προϊόν περιέχει αλόη (Aloe ferox), cascara sagrada, και φύλλα Senna. Δεν προορίζεται για εγκύους ή θηλάζουσες μητέρες ή για παιδιά κάτω από την ηλικία των 18 ετών. Μην χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν, αν έχετε πόνο στην κοιλιά, διάρροια ή μαλακά κόπρανα. Μην χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν για περισσότερο από μία εβδομάδα ή μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Αιμορραγία από το ορθό και / ή αποτυχία ύπαρξης κινητικότητας του εντέρου μετά τη χρήση ενός καθαρτικού μπορεί να αποτελεί ένδειξη μιας πιο σοβαρής κατάστασης. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, ή αν έχετε γνωστή ιατρική πάθηση και λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από τη λήψη αυτού ή οποιοδήποτε άλλου συμπληρώματος διατροφής.

Προειδοποίηση για αλλεργιογόνα: Περιέχει καρύδια (Black Walnut).

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην το χρησιμοποιείτε εάν η σφραγίδα ασφάλειας είναι κατεστραμμένη ή λείπει.

Συστατικά

Διαβάστε αναλυτικά τα συστατικά εδώ

Συσκευασία και συστατικά:

Μέγεθος μερίδας: 1 συσκευασία καψουλών (η κάθε συσκευασία περιέχει 12 φυτικές κάψουλες)
Μερίδες ανά προϊόν: 21 συσκευασίες 

Ποσότητα ανά μερίδα:
Συστατικά ανά μερίδα% DV

Psyllium Husk Powder 4500mg *
Flaxseed Oil 2000mg *
Cape Aloe (herb powder) 500mg *
Cascara Sagrada (herb powder 600 mg *
Spirulina 250mg *
Black Walnut (herb powder) 500mg *
Senna Leaves (herb powder) 100mg *
Fennel Seed (herb powder) 100mg *
African Bird Pepper (herb powder) 40mg *
Proprietary Blend: (Garlic, red clover powder, fenugreek powder, quassia wood powder, black cohosh powder, red sage powder, goldenseal powder and gum arabic powder) 50mg *

Στα συστατικά με (*), η ημερήσια Τιμή δεν έχει καθοριστεί.

Άλλα Συστατικά: Ζελατίνη, στεατικό μαγνήσιο και στεατικό οξύ.

Προειδοποίηση για Αλλεργιογόνα: Περιέχει καρπούς με κέλυφος (Μαύρη Καρυδιά).

Το προϊόν περιέχει 21 πακέτα (συσκευασίες ζελατίνης μέσα στην κάθεμια από τις οποίες περιλαμβάνονται 12 κάψουλες). Συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ένα πακέτο το πρωί, ένα το απόγευμα και το τρίτο πριν τον ύπνο. Κάθε ημέρα για επτά συνεχόμενες ημέρες. Ωστόσο, τα αποτελέσματα αυτού του προγράμματος καθαρισμού μπορεί να παρατηρηθούν από την πρώτη ημέρα. Συνιστάται μαζί με την κάθε κάψουλα οι χρήστες να πίνουν ένα ποτήρι νερό. Μια λογική κατανάλωση νωπών φρούτων και λαχανικών ημερησίως, συνιστάται επίσης για την αποφυγή επεξεργασμένων τρόφιμων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καθαρισμό εντέρου δείτε εδώ.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.