Coronovirus

Αναζήτηση

Καλάθι

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σύνδεση Μέλους

Newsletter

ΕκτύπωσηEmail

Vibracell®

100% φυσικό πολυβιταμινούχο σε υγρή μορφή από βιολογικά φρούτα, λαχανικά, φυτά και βότανα για ζωτικότητα, ενέργεια, και βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος
Τιμή:
50,00 €
Περιγραφή

Περιγραφή

Vibracell® Η φυσική πηγή ενέργειας για εξαιρετική ενέργεια και ζωτικότητα

 

190330809 3893968227386775 5346466308419968028 n

 

 

- Πολυβιταμίνες σε συμπυκνωμένη υγρή μορφή, συγκεντρωμένες από φρούτα, λαχανικά, φυτά και βότανα.

- 100% φυσικό. Χωρίς χημικά πρόσθετα, συντηρητικά, φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα και βαρέα μέταλλα. Συστατικά πιστοποιημένα και βιολογικής προέλευσης.

- Αποτέλεσμα έρευνας 10 ετών, εμπειρίας και ανάπτυξης, γιατρών και διατροφολόγων.
- Η ημερήσια δόση των 10ml, σας δίνει όλες τις βιταμίνες 100% της ημερήσιας δόσης (Η.Σ.Δ.)
- Εμπλουτισμένο με L-καρνιτίνη, συνένζυμο Q10, βασιλικό πολτό, πρωτόγαλα (από γάλα γαϊδούρας), σελήνιο, μαγνήσιο, … , 47 δραστικά συστατικά συνολικά!
- Η απορροφητικότητα του είναι 100% διότι είναι σε ΥΓΡΗ φυσική μορφή με ζωντανά ένζυμα.
- Προσφέρει ζωτικότητα, ενέργεια, και βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος.
- Είναι νόστιμο και δροσιστικό.
- Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες. Άκρως απαραίτητο στα παιδιά. Δώστε το, ως πρωινό ρόφημα προκειμένου να έχουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στο σχολείο ενέργεια και συγκέντρωση.
- Συνιστάται από γιατρούς και διαιτολόγους.

Συσκευασία:
300 ml συμπυκνωμένου χυμού σε γυάλινο μπουκάλι και ενεργειακή πλάκα (πλάκα βιοφωτονίων, βλ. φωτογραφία) μέσα στη συσκευασία.

Pret-Vibracell-supliment-multivitamine-produse-bio

Γιατί πρέπει να πίνουμε Vibracell®;

Για να ζήσουμε, επιβάλλεται να τροφοδοτούμε το σώμα μας καθημερινά με ποικιλία θρεπτικών συστατικών. Η τροφή μας τα τελευταία 20 χρόνια, παράγεται με βίαιο τρόπο, δηλαδή χρησιμοποιούνται χημικά λιπάσματα και ορμόνες για να αυξηθεί η ποσότητα των προϊόντων και να συντομεύσει ο χρόνος της συγκομιδής.

Για να μην υπάρχουν απώλειες κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, χρησιμοποιούνται επικίνδυνα για την υγεία φυτοφάρμακα και ζιζανιοκτόνα. Για να διατηρηθούν μέχρι να φτάσουν στο πιάτο μας, τα συλλέγουν πριν ωριμάσουν. Τα ακτινοβολούν ή βάζουν βλαβερά χημικά συντηρητικά. Έτσι καταστρέφονται και τα τελευταία απειροελάχιστα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν.

Ως εκ τούτου είναι κατανοητό και όλοι οι ειδικοί επιστήμονες συμφωνούν για την αναγκαιότητα ενός φυσικού συμπληρώματος που θα καλύπτει τις διατροφικές μας ανάγκες. Η απάντηση σ’ αυτή την ανάγκη μας είναι το Vibracell. Είναι αποτέλεσμα 10 χρόνων έρευνας, γιατρών και διατροφολόγων. Το Vibracell είναι πλήρης τροφή σε υγρή υπερσυμπυκνωμένη μορφή. Καλύπτει 100% τις ημερήσιες ανάγκες. Είναι φυσικό, υγιεινό και νόστιμο συμπλήρωμα διατροφής που θα αυξήσει την ενέργειά σας.

 

Τι είναι το Vibracell®; Vibracell = Ουσία + Ενέργεια

 

Α. Ουσία

Το Vibracell έχει 7 σπουδαίες ιδιότητες και συγκεκριμένα:

1. Το Vibracell είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο. Μια επιστημονική ομάδα ιατρών, θεραπευτών, διατροφολόγων και βιοχημικών, έχουν επιλέξει τα κατάλληλα συστατικά, υπολογίζοντας την ιδανική ποσότητα και τη συμβατότητα μεταξύ τους.

2. Το Vibracell είναι εντελώς φυσικό και βιολογικό προϊόν (70% βιολογικής καλλιέργειας & 30% ουσίες από βότανα αυτοφυή). Δεν περιέχει χημικά πρόσθετα. Οι εργαστηριακές αναλύσεις αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχουν τοξικές επιβλαβείς ουσίες (εντομοκτόνα, ζιζανιοκτόνα, κτλ)

3. Το Vibracell είναι παχύρευστο. Μία φιάλη των 310 ml, δίνει 4 λίτρα έτοιμο προς κατανάλωση προϊόν, το οποίο εξασφαλίζει πλήρως τον οργανισμό με όλα τα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη, για 31 ημέρες.

4. Το Vibracell είναι πλήρες. Το Vibracell περιέχει ό, τι καλύτερο και αγνότερο υπάρχει στη φύση. Αυτές οι απαραίτητες ουσίες, θα κάνουν όλα τα όργανά να λειτουργήσουν με τον καλύτερο τρόπο. Η υγεία μας - σωματική, ψυχική και πνευματική - εξαρτάται από την υγεία και τη σωστή λειτουργία των οργάνων.

5. Το Vibracell είναι υγρό. Μόνο σ’ αυτή τη μορφή έχουμε τη μέγιστη απορρόφηση από τον οργανισμό (απορροφάται σε μεγάλο βαθμό από τους σιελογόνους αδένες). Τα δισκία και οι κάψουλες μπορούν να απορροφηθούν από 0 έως 10% (για δύο λόγους: 1. η απορροφητικότητα του λεπτού εντέρου είναι μικρή και 2. είναι νεκρή τροφή, δεν έχει ζωντανά ένζυμα). Η επεξεργασία της τροφής καταστρέφει τις βιταμίνες και κυρίως τα ένζυμα. Είναι ευκολότερο να το καταπιούν ηλικιωμένοι και μικρά παιδιά.

6. Το Vibracell είναι εύγεστο. Δοκιμάστε το, αλλά είναι πολύ νόστιμο, μην το πιείτε όλο σε μια μέρα!

7. Το Vibracell είναι οικονομικά προσιτό. Με την αγορά μιας μόνο συσκευασίες μπορείτε να έχετε ό, τι καλύτερο, αγνότερο, πλουσιότερο και πληρέστερο σε φυσικά συστατικά υπάρχει στη γη. Όλα μαζί συγκεντρωμένα! Εάν κάποιος θελήσει να πάρει όλα αυτά τα συστατικά ξεχωριστά, θα πληρώσει τουλάχιστον 10 φορές περισσότερα χρήματα και μάλιστα θα διαπιστώσει ότι δεν υπάρχουν συγκεντρωμένα  σε υγρή μορφή με ζωντανά ένζυμα, φρούτα, λαχανικά και βότανα σε ένα διατροφικό συμπλήρωμα.

Β. Ενέργεια

Πολλοί επαγγελματίες της εναλλακτικής ιατρικής και της διατροφολογίας επικεντρώνονται ολοένα και περισσότερο στον τομέα της ενέργειας και στο ρόλο που παίζει αυτή για την υγεία. Είτε αυτός ο νέος τομέας έρευνας έχει τα αποτελέσματα που διατείνεται είτε όχι, το Vibracell προσφέρει όλα τα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη ο οργανισμός. Την ύλη, αν θέλετε. Ας δούμε όμως και τον τομέα της ενέργειας:

1. Τι είδους ενέργεια; VIBRACELL = ΥΓΡΟ ΦΩΣ! Κάθε ουσία έχει δικό της τομέα ενέργειας. Κάθε τομέας έχει τη δική του πόλωση. Η αριστερόστροφη πόλωση είναι καταστροφική για την υγεία! Η δεξιόστροφη πολικότητα μας δίνει υγεία και τόνωση. Οι τροφές επίσης έχουν το δικό τους φως ενέργειας. Οι ειδικοί γιατροί της διατροφής γνωρίζουν πλέον την τεράστια αξία της ενέργειας και τον ρόλο που παίζει στην υγεία, γι’ αυτό επικεντρώνονται έντονα και επίμονα σ’ αυτό το θέμα. Η περιβαλλοντική ρύπανση, το νέφος, οι ακτινοβολίες, δημιουργούν αριστερόστροφη πόλωση στις τροφές. Όλες οι διαδικασίες προετοιμασίας και συντήρησης των τροφίμων, δεν αφορούν μόνο στην απώλεια των βιταμινών αλλά και στην απώλεια ενέργειας. Οι τροφές είναι πλούσιες σε βιοφωτονική ενέργεια (ενέργεια – κραδασμού) και την χάνουν από την επεξεργασία και τη συντήρηση.

2. Βιο-πλάκες ενέργειας φωτονίων. Αυτές οι πλάκες μπορούν να αγοραστούν ξεχωριστά σε διάφορες διαστάσεις. Μετά από αρκετά χρόνια έρευνας, έχει αποδειχθεί ότι δημιουργούνται κραδασμοί ενέργειας των φωτονίων. Έχουν την ιδιότητα να τροποποιούν την αριστερόστροφη πολικότητα, που είναι καταστροφική για την υγεία, σε δεξιόστροφη και να αυξάνουν σε μεγάλο βαθμό τους κραδασμούς. Έτσι η τροφή μας δίνει ενέργεια και υγεία! Αυτές οι πλάκες ενέργειας φωτονίων είναι πραγματικά ένα θαύμα ανεξάντλητο!

3. Vibracell® = ενέργεια. Κάτω από κάθε μπουκάλι Vibracell θα βρείτε ένα μικρό πλακίδιο ενέργειας το οποίο διατηρεί την δεξιόστροφη ενέργεια του πολύτιμου ποτού και αυξάνει σημαντικά την ενεργειακή του δόνηση. Αυτή η ενέργεια δεν είναι θερμιδική ενέργεια, η οποία αναπτύσσεται κατά την διάρκεια της καύσης των τροφών και αποτελεί πηγή ενέργειας για τους μύες, αλλά μία ΠΑΛΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (βιο-φωτονική ενέργεια) η οποία ενισχύει τις δονήσεις των κυττάρων (ως εκ τούτου το όνομα Vibracell = ΔΟΝΗΣΗ ΚΥΤΤΑΡΩΝ) Δύο διάσημοι γερμανοί γιατροί στον τομέα της υγείας, ο Δρ. Popp και Δρ. Kohfink έχουν μετρήσει την ενέργεια του Vibracell. Η ενεργειακή πλάκα βιο-φωτονίου, αυξάνει την ενεργειακή παλμική δόνηση του Vibracell από 5.950 (που είναι είδη πολύ υψηλή) σε 16.950 Bovis μονάδες, η οποία είναι τεράστια! Μην πετάτε ποτέ το πλακίδιο. Δεν καταστρέφεται. Δεν χάνει την ενέργεια του. Χρησιμοποιήστε το σε όλα τα τρόφιμα και τα ποτά που καταναλώνετε. Θα γνωρίσετε την δύναμη και τον κραδασμό της τροφής. Έτσι το Vibracell δεν είναι μόνο η αγνότερη και πληρέστερη τροφή αλλά μια πραγματικά ανεξάντλητη πηγή υψηλής ενέργειας κραδασμών για όλα τα κύτταρά του οργανισμού.

Αυτός ο συνδυασμός (ουσίας + ενέργειας) κάνει το Vibracell ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Ακόμα και αν είστε επιφυλακτικοί σχετικά με τις ενεργειακές τροφές, ο μοναδικός φυσικός συνδυασμός ουσιών του θα αρκούσε για να σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε.

Συστατικά

Το Vibracell είναι συμπυκνωμένος χυμός ψυχρής έκθλιψης από προσεκτικά επιλεγμένα φρούτα, λαχανικά και αρωματικά φυτά (βότανα). Έχουν προστεθεί επίσης και άλλα σημαντικά θρεπτικά συστατικά όπως λεκιθίνη, βασιλικός πολτός, μαγιά, σελήνιο, L-καρνιτίνη, συνένζυμο Q10 και άλλα.

100% φυσικό, χωρίς προσθήκη χημικών ουσιών

Συμπυκνωμένος χυμός φρούτων από: πορτοκάλι*, λεμόνι*, maracuja*

Συμπυκνωμένος χυμός λαχανικών από: καρότα*, παντζάρια*, λακτο-ζυμωμένα καρότα, σέλινο, gherkins, sauerkraut, παντζάρια, κρεμμύδια, πολτός από πάπρικα, πολτός ντομάτας*, εκχύλισμα αγκινάρας, συμπυκνωμένο ηλίανθο*, συμπυκνωμένο μπρόκολο.

Συμπυκνωμένοι χυμοί μούρων από: σταφίδα*, μύρτιλλο*, elderberry*, acerola.

Εκχυλίσματα φυτών: λυκίσκος, nettle, άγριο τριαντάφυλλο, mate, lemon balm, πικραλίδα, χαμομήλι, δεντρολίβανο

Άλλα: Λάδι από σπόρους αγριοτριανταφυλλιάς, ανενεργός ζυθοποιός ζύμη, πρωτόγαλα*, φυσικό άρωμα, φρουκτόζη, κιτρικό οξύ, ανθρακικό άλας μαγνησίου, ζύμη σεληνίου, βασιλικό πολτό, γαλακτοποιητή λεκιθίνης σόγιας, L-καρνιτίνη, συνένζυμο Q10

  • Τα συστατικά με (*) έχουν επικυρωμένη οργανική προέλευση.
  • Όλα τα συστατικά είναι 100% χωρίς εντομοκτόνα, φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα, βαρέα μέταλλα.

Βιταμίνες: Βιταμίνη Α, Β1, Β2, Β3 (νιασίνη), Β5 (παντοθενικό ασβέστιο), Β6, βιταμίνη Β12, βιταμίνη C, βιταμίνη D3, βιταμίνη Ε, βιοτίνη, ß-καροτίνη φολικό οξύ.

  • Το σελήνιο, η ριβοφλαβίνη (βιταμίνη Β2),  η βιταμίνη C και η βιταμίνη Ε συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες 
  • Η βιοτίνη, η νιασίνη, η ριβοφλαβίνη, η θειαμίνη (βιταμίνη Β1), η βιταμίνη Β12, η βιταμίνη Β6 και βιταμίνη C συμβάλλουν στον φυσιολογικό μεταβολισμό που δίνουν ενέργεια.
  • Το φυλλικό (φολικό) οξύ συμβάλλει στην ανάπτυξη των ιστών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
  • Το φυλλικό οξύ, το σελήνιο, η βιταμίνη Α, η βιταμίνη Β12, η ​​βιταμίνη Β6, η βιταμίνη C και η βιταμίνη D συμβάλλουν στην κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
  • Το φυλλικό οξύ, η νιασίνη, η ριβοφλαβίνη, η βιταμίνη Β12, η ​​βιταμίνη Β6 και η βιταμίνη C συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.
  • Το σελήνιο συμβάλλει στην ανάπτυξη υγιών μαλλιών και νυχιών.
  • Η βιταμίνη D συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών οστών και της μυϊκής λειτουργίας.
  • Η βιταμίνη Ε συμβάλλει στη μείωση των λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.