Coronovirus

Αναζήτηση

Καλάθι

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σύνδεση Μέλους

Newsletter

ΕκτύπωσηEmail

K-Liquid Chlorophyll – Υγρή Χλωροφύλλη

Συμπυκνωμένος χυμός από χλωροφύλλη του φυτού αλφάλφα


Τιμή:
39,50 €
Περιγραφή

Περιγραφή

K-Liquid Chlorophyll 500 ml

Η αλφάλφα (Medicago sativa, Luzerne) είναι ποικίλο τριφύλλι.

Θεωρείται το φυσικό ελιξίριο της ζωής γιατί περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα και ιχνοστοιχεία για τον άνθρωπο και ένα ευρύ φάσμα βιταμινών και ορυκτών θρεπτικών ουσιών, που είναι εύκολο να απορροφηθούν από τον οργανισμό.

Η υγρή χλωροφύλλη από αλφάλφα είναι πολύ αποτελεσματική: μπορεί να εμποδίσει την αύξηση της μυκητιακής μόλυνσης του δέρματος και να βελτιώσει την υγεία του πεπτικού συστήματος.

 

Τα κυριότερα πλεονεκτήματα της K-Liquid Chlorophyll

1. Καθαρισμός – βοηθά τη διαδικασία της αποβολής των ακαθαρσιών από το σώμα μας.
2. Ρύθμιση – ρυθμίζει το ορμονικό σύστημα και την ισορροπία οξέων-βάσεων στο σώμα μας.
3. Διατροφή – παρέχει πλούσιες θρεπτικές ουσίες στο αίμα αυξάνοντας την περιεκτικότητά του σε οξυγόνο και αναβαθμίζοντας τον αριθμό των ερυθρών του αιμοσφαιρίων.

Γιατί να επιλέξετε την αλφάλφα;

Η αλφάλφα επιλέγεται επειδή περιέχει 4 φορές περισσότερη χλωροφύλλη από τα άλλα λαχανικά. Οι ρίζες της αναπτύσσονται βαθιά μέσα στο χώμα και απορροφούν μέταλλα όπως το ασβέστιο, ο σίδηρος, το μαγνήσιο κ.λπ.

Μία κουταλιά της σούπας χλωροφύλλη αλφάλφα ισοδυναμεί με κατανάλωση 1 κιλού πράσινων λαχανικών. Αποτελεί έτσι μια πλούσια φυσική πηγή θρεπτικών συστατικών που είναι ζωτικής σημασίας για την ενίσχυση και διατήρηση της καλής υγείας.

Η αναγκαίοτητα της Χλωροφύλλης για τον ανθρώπινο οργανισμό

 

Στην εκπολιτισμένη κοινωνία μας τα τρόφιμα έχουν συχνά όλο και λιγότερο το απαραίτητο ποσό θρεπτικών ουσιών για να μας θρέψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και για να κρατήσουν το σώμα μας υγιές και με ζωτικότητα. Ο οργανισμός μας προσπαθεί να προσαρμοστεί στην ανεπάρκεια - η κούραση, το στρές ή ακόμα και η ασθένεια είναι συνέπειες αυτής εάν τα απαραίτητα ανόργανα άλατα, τα ιχνοστοιχεία, τα ένζυμα, οι βιταμίνες και τα φυτά που μας δίνουν αποθέματα ενέργειας με πολλή φυσική χλωροφύλλη δεν υπάρχουν πια στο καθημερινό μας διαιτολόγιο. Η αλφάλφα (Medicago sativa, Luzerne) είναι ποικίλο τριφύλλι. Η αναζωογονητική της επίδραση χρησιμοποιείται ήδη από τους Άραβες εδώ και αιώνες. Έδωσαν το όνομα σε αυτά τα ευπροσάρμοστα φυτά Αλφάλφα - "πατέρας όλων των θρεπτικών ουσιών".

 

Εκτός από ένα ευρύ φάσμα των βιταμινών και των ορυκτών θρεπτικών ουσιών, που είναι εύκολο να απορροφηθούν από το ανθρώπινο σώμα, η χλωροφύλλη είναι επίσης σημαντική για τον άνθρωπο διότι περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα και τα ιχνοστοιχεία.

 

Η χλωροφύλλη, το φυσικό ελιξίριο της ζωής, είναι η πράσινη χρωστική ουσία των φυτών. Για τη διαδικασία φωτοσύνθεσης απορροφά την ενέργεια του φωτός του ήλιου και την αποθηκεύει. Η χλωροφύλλη είναι μια πλούσια πηγή φυσικών ορυκτών θρεπτικών ουσιών, βιταμίνες, πρωτεΐνη, μικρο-θρεπτικές ουσίες και ιχνοστοιχεία.

 

Όλα αυτά είναι απαραίτητα για τη ζωή, για τη διατήρηση της υγείας, ειδικά για τη ρύθμιση της ισορροπίας των σημαντικότερων οξέων-βάσεων (pH) στο σώμα μας. Οι επιστήμονες διατροφολογίας έχουν επιβεβαιώσει ήδη τη θρεπτική αξία της χλωροφύλλης πολλά χρόνια πριν και συστήνουν την κανονική χρήση της.

 

Σήμερα οι επιστήμονες είναι σε θέση να βγάλουν τη χλωροφύλλη από τα φύλλα αλφάλφα με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας για να εξασφαλίσουν ένα συμπυκνωμένο χυμό.

 

Εξάγουν επίσης τα ενεργά ένζυμα και τις ορυκτές θρεπτικές ουσίες με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορούμε να τα απορροφήσουμε και να αυξήσουμε την υγεία μας.

Η χημική δομή της χλωροφύλλης

 

«Η χλωροφύλλη και η αιμοσφαιρίνη είναι πανομοιότυπες οργανικές ενώσεις και διαφέρουν Μόνο

σε Ένα Άτομο στο Κέντρο τους -όπως φαίνεται και στο σχεδιαγράμμα-,

η χλωροφύλλη έχει ένα άτομο Μαγνησίου, ακριβώς στο κέντρο της, και η αιμοσφαιρίνη ένα άτομο σιδήρου ακριβώς στο κέντρο της!»

 

Nικητές βραβείων Νόμπελ που έχουν δώσει την προσοχή τους στην υγεία και την αποτοξίνωση, έχουν κάνει ειδικές εργασίες πάνω στη χλωροφύλλη.

Το 1912 ο Δρ. Alexis Carrel ανέφερε ότι τα κύτταρα είναι αθάνατα. Στην έρευνά του παρουσίασε τη σημασία της ικανότητας αποβολής των τοξικών ουσιών από το σώμα για να παραμείνει κάποιος υγιής. Το 1915 ο Δρ Richard Willstatter έλαβε το βραβείο Νόμπελ για την ανακάλυψή του στη χημική δομή της χλωροφύλλης. Σύμφωνα με αυτόν αποτελείται από ένα δίκτυο του άνθρακα, υδρογόνου, του αζώτου – και των ατόμων οξυγόνου, τα οποία περιβάλλουν μόνο ένα άτομο μαγνησίου. Το 1930 ο Δρ. Hans Fischer έλαβε ένα βραβείο Νόμπελ για την ανακάλυψη της χημικής δομής της αιμογλοβίνης (=αιμοσφαιρίνης, μία πρωτεϊνική ένωση του αίματος, η οποία μεταφέρει το οξυγόνο από τους πνεύμονες προς τους ιστούς και τα διάφορα όργανα του σώματος). Εξεπλάγη πολύ που αυτή η δομή είναι πολύ ίδια με τη δομή της χλωροφύλλης.

Συστατικά

K-Liquid Chlorophyll 500 ml

Συμπυκνωμένος χυμός από χλωροφύλλη του φυτού αλφάλφα

Η χλωροφύλλη είναι πλούσια σε:

Ψευδάργυρο: Ο ψευδάργυρος-συνδυάζεται με τη βιταμίνη Α για την προώθηση της καλής υγείας
Σελήνιο: Προστατεύει και ενεργοποιεί τα κύτταρα του σώματος
Βιταμίνη Ε: Αντι-γηραντική, θρέφει το δέρμα και κρατά το μυαλό ενεργό
Βιταμίνη C: Αυξάνει την εγρήγορση και διαθέτει αντι-καρκινικές ιδιότητες
Βιταμίνη Α: Ενισχύει τη λειτουργία της καρδιάς και βελτιώνει την όραση.

Άλλα θρεπτικά συστατικά: πρωτεΐνη, βιοτίνη, φολικό οξύ, παντοθενικό οξύ, μέταλλα όπως ασβέστιο, κοβάλτιο, χρώμιο, φώσφορος, πυρίτιο, κάλιο, μαγγάνιο, μαγνήσιο και σίδηρο.

Τρόπος χρήσης

Οδηγίες χρήσεως: Ανακινείστε καλά πριν τη χρήση. Αναμίξτε μία κουταλιά της σούπας σε ένα ποτήρι νερό 250 ml. Μετά το άνοιγμα φυλάσσεται στο ψυγείο.

Για την αύξηση της υγείας σας οι ενήλικοι μπορείτε να αναμείξετε μία έως το πολύ τρεις φορές την ημέρα πριν από τα κύρια γεύματα ένα ή δύο κουτάλια της σούπας (διάφανος δοσομετρητής πάνω στο πώμα) της Κ-liquid Chlorophyll σε περίπου 250 ml νερό και στη συνέχεια την καταναλώνετε με άδειο στομάχι. Για τα παιδιά συστήνεται να αναμείξουν 1 κουταλάκι του γλυκού σε 250 ml νερό.

Επιπλέον για καλύτερα αποτελέσματα, προτείνεται:

  • μια υγιεινή διατροφή με πολλά λαχανικά πλούσια σε θρεπτικές ουσίες.
  • πίνετε πολύ καθαρό νερό και να κάνετε μια υγιεινή ζωή.
  • εάν ασκείστε πολύ, πρέπει να δίνετε στο σώμα σας το χρόνο για να ξεκουράζεται.
  • μπορείτε να πίνετε τη χλωροφύλλη για αρκετό καιρό χωρίς πρόβλημα γιατί έτσι μπορείτε να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

 

 

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.