Coronovirus

Search

Your basket

 x 
Cart empty

Σύνδεση Μέλους

Newsletter

Πρόγραμμα αναζωογόνησης και πρόληψης ρυτίδων: Ημέρα δεύτερη

Rate this item
(0 votes)
 
 

www.plus.google.com

Συνεχίσουμε ακάθεκτα το πρόγραμμα, θα δείτε πως το τέλος της εβδομάδας τα αποτελέσματα και θα εκπλαγείτε! Υπομονή!

Ημέρα δεύτερη

7:30 Βάλε κόκκινο και πιες Goji!

Πάρτε μία βαθιά αναπνοή ετοιμάστε ένα πρωινό με κουάκερ και κόκκινα φρούτα και χυμό Goji!

Γιατί κόκκινα φρούτα;

Τα κόκκινα φρούτα κατατάσσονται στην κορυφή της κλίμακας των τροφών με αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση.

O χυμός Goji περιέχει τουλάχιστον 300 φορές περισσότερη βιταμίνη C από τα πορτοκάλια. Η βιταμίνη C είναι η βιταμίνη της ομορφιάς, διεγείρει τη φυσική διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης συσφίγγοντας την επιδερμίδα. Η συγκεκριμένη βιταμίνη δίνει εντολή στους ινοβλάστες να παραγάγουν κολλαγόνο και παράλληλα εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν οι περιβαλλοντικές επιθέσεις, κάτι που σημαίνει ότι έχει και αντιοξειδωτική δράση.

11:00 Διάλλειμα για καφέ με Ganoderma και Ginseng

Μήπως ακούσατε τη λέξη ganoderma για πρώτη φορά και σας θυμίζει κάτι σαν βιομηχανικό υλικό; Κακώς! Δεν ξέρετε τι χάνετε αλλά για αυτό είμαστε εμείς εδώ!

To Ganoderma είναι γνωστό ως ο βασιλιάς των βοτάνων και είναι πλούσιο σε:

1 . Πολυσακχαρίτες – βοηθούν στην πρόληψη κατά του καρκίνου, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, είναι αντι- οξειδωτικά, συμβάλλουν στον καθαρισμό του παχέος εντέρου και τη μείωση της χοληστερόλης .

2 . Τριτερπένια – απλά λιπίδια, που είναι γνωστό ότι μειώνουν τη χοληστερόλη, δρoυν ως στεροειδή για την ενίσχυση των ορμονών του σώματος και την αύξηση της αντίστασης του οργανισμού, βελτιώνουν τα επίπεδα της γλυκόζης, είναι αντιαλλεργικά και ενδυναμώνουν το συκώτι .

3. Αδενοσίνη – βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ενισχύει το νευρικό σύστημα και τις λειτουργίες του εγκεφάλου, ενεργοποιεί και αναστέλλει τη συσσώρευση των αιμοπεταλίων.

4 . Οργανικό γερμάνιο – βελτιώνει την οξυγόνωση των κυττάρων και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Το Ginseng είναι ένα προϊόν που δημιουργεί στον οργανισμό αντίσταση κατά του στρες. Λιγότερο στρες περισσότερα χαμόγελα!

1 . Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.

2. Αναζωογονεί και υποβοηθάει στην ανάρρωση από την αδυναμία.

3. Δίνει σφρίγος και ζωτικότητα.

Με λιγότερο από ένα ευρώ απολαμβάνετε ένα ρόφημα που θα σας δίνει όλα τα πλούσια οφέλη και τη μυρωδιά του καφέ αλλά χωρίς τις παρενέργειες του!

14:00 Εat green και k-biogreen!

Τα πράσινα λαχανικά περιέχουν πληθώρα αντιοξειδωτικών ουσιών. Το K-biogreen αποτελείται από 58 μοναδικά συστατικά,  όπως ξηρούς καρπούς, σπόρους, λαχανικά, φύκια, bifido-βακτήρια και ένζυμα τροφίμων για τον καθαρισμό, την αποτοξίνωση, την ανανέωση και την αποκατάσταση των λειτουργιών του σώματος.

Αυτά τα θρεπτικά συστατικά θα βελτιώσουν το ανοσοποιητικό και το ενδοκρινικό σύστημα. Θα καθαρίσουν τα κύτταρα του σώματος και τα αιμοφόρα αγγεία, ενώ τα αντιοξειδωτικά του, οι βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία θα βοηθήσουν όχι μόνο στην ομορφιά σας, αλλά θα καθαρίσουν εσωτερικά τον οργανισμό σας.

18:00 Σκοτσέζικο ντους!

Ένα δροσερό ντους θα σας τονώσει και θα σας χαρίσει σφρίγος και ζωντάνια!

20:00 Ώρα για σούπα!

www.plus.google.com

Ετοιμάστε μία σούπα με ντομάτα, πράσα, κρεμμύδι και κόκκινη πιπεριά.

Γιατί επιλέξαμε αυτά τα υλικά;

Η ντομάτα είναι πλούσια πηγή σε λυκοπένιο, αντιοξειδωτικό που χαρίζει ομορφιά και υγεία!

Τα πράσα αποτελούν πλούσια πηγή βιταμινών και ανόργανων συστατικών που είναι απαραίτητα για την υγεία μας. Περιέχει   αρκετές ζωτικής σημασίας βιταμίνες όπως πυριδοξίνη, φολικό οξύ, νιασίνη, ριβοφλαβίνη και θειαμίνη, σε υγιείς αναλογίες. 100 γρ. φρέσκα στελέχη παρέχουν 64 mg φυλλικού οξέος που είναι ουσιώδες για τη σύνθεση του DNA και την κυτταρική διαίρεση.

Επιπλέον, τα πράσα είναι καλές πηγές βιταμίνης Α και άλλων αντιοξειδωτικών, όπως τα καροτενοειδή, η ξανθίνη και η λουτεΐνη. Έχουν επίσης ορισμένες άλλες βασικές βιταμίνες, όπως οι C, Κ και Ε. Η βιταμίνη C βοηθά το ανθρώπινο σώμα να αναπτύσσει αντίσταση εναντίον μολυσματικών παραγόντων και να καταστρέφει τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες.

Το κρεμμύδι εμπεριέχει στοιχεία που βοηθούν στην κυτταρική επιδιόρθωση, ενώ είναι επίσης πλούσια πηγή κερσετίνης, ενός ισχυρού αντιοξειδωτικού.

Οι κόκκινες πιπεριές αποτελούν καλή πηγή φυτικών ινών, φολλικού οξέος, βιταμίνης Κ και μαγγανίου.

www.plus.google.com

Στο τέλος της ημέρας σας προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να διαβάσετε ένα βιβλίο. Τα βιβλία μας ταξιδεύουν και είναι το πιο αποδοτικό ως αγχολυτικό!

Σημείωση: 

Θυμηθείτε στην αρχή και στο τέλος της ημέρας να κάνετε ό,τι και την πρώτη ημέρα: Ξεκινάμε με ψεκασμό με ένζυμα και κρέμα προσώπου με ένζυμα και υαλουρονικό οξύ, και κλείνουμε την ημέρα  με ένα σφηνάκι θαλάσσιου κολλαγόνου.

Read 3197 times Last modified on Tuesday, 06 May 2014 11:50