Coronovirus

Αναζήτηση

Καλάθι

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σύνδεση Μέλους

Newsletter

Είναι αρκετή η βιταμίνη D για την άμυνα του οργανισμού μου;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ακούμε πολύ συχνά -ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο- ότι χρειάζεται να ανεβάσουμε την άμυνα του οργανισμού μας παίρνοντας βιταμίνη D.

Είναι αρκετό αυτό; ΟΧΙ.


Είναι απαραίτητη τη βιταμίνη D αλλά δε φτάνει.


Χρειάζεται να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα:


1. Να καθαρίσουμε το σώμα μας από κάθε τι τοξικό και περιττό που έχει συσσωρευτεί στον οργανισμό μας και δυσχεραίνει την λειτουργία των κυττάρων μας.


Το σώμα μας έχει από τη φύση του τη δυνατότητα της αποτοξίνωσης αλλά με την πάροδο του χρόνου η δυνατότητα αυτή ελαττώνεται, όπως όλες οι λειτουργίες μας άλλωστε. Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους α) από την έλλειψη ενζύμων τα οποία είναι απαραίτητα για να πραγματοποιηθεί η λειτουργία και β) οι τοξίνες που μπαίνουν στο σώμα μας από την τροφή, τα φάρμακα, το νερό, την αναπνοή, είναι πολύ περισσότερες από αυτές που έχει τη δυνατότητα το σώμα μας να αποβάλλει με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται και να δημιουργούν δυσκολία στη λειτουργία των κυττάρων και συγχρόνως να δημιουργούν ένα οξύ περιβάλλον (το λέει και η λέξη "τοξίνες" = τ-όξινο). Σε ένα οξύ περιβάλλον δεν υπάρχει οξυγόνο και ευνοείται η ανάπτυξη βακτηριδίων, φλεγμονών, καρκινικών κυττάρων κλπ.
Οι τοξίνες δεν μπαίνουν στο σώμα μας μόνο μέσω της τροφής, του νερού και του τοξικού αέρα που αναπνέουμε αλλά δημιουργούνται και μέσα στο ίδιο μας το σώμα από τις εκκρίσεις των παθογόνων μικροοργανισμών που βρίσκονται στο έντερο μας.
Όλες αυτές οι τοξίνες που ΔΕΝ μπορεί το σώμα μας να αποβάλλει τις συσσωρεύει αρχικά στα τρία τοιχώματα του εντέρου μας που είναι η πρώτη αποθήκη τοξινών. Όταν γεμίσουν αυτές οι αποθήκες, οι τοξίνες πηγαίνουν και αποθηκεύονται στους ιστούς και δημιουργούν πόνους, φλεγμονές, οξύτητα, καρκίνο.

Άρα το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να καθαρίζουμε συχνά το σώμα μας και το έντερο μας από κάθε τι περιττό και τοξικό που υπάρχει μέσα μας.
Αυτή είναι η βάση για την υγεία και ένα ισχυρό αμυντικό σύστημα.

Ένα τοξινομένο σώμα δεν μπορεί να έχει υψηλή άμυνα όση βιταμίνη D και να πάρουμε, όση βιταμίνη C και όσες άλλες βιταμίνες και αντιοξειδωτικά
Η αποτοξίνωση του σώματος, η χιλίωση βαρέων μετάλλων και η αποτοξίνωση του εντέρου από κόπρανα, βλέννες και τοξίνες δεν γίνονται χωρίς τη βοήθεια φυσικών προϊόντων που έχουν πολλά χρόνια πανεπιστημιακή έρευνα. Αυτά μας απαλλάσσουν, χωρίς καμία παρενέργεια, από κάθε τι βλαβερό. Έτσι δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για καλή υγεία και υψηλή άμυνα.

Το σώμα μας μπορούμε να το καθαρίσουμε και να το αποτοξινώσουμε με το KINOTAKARA. Το έντερο με το RIDDANCE. Να ενισχύσουμε την άμυνα με ζωντανά προβιοτικά VITA BIOSA που αναπτύσσονται και πολλαπλασιάζονται μέσα σε 19 αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτικά βότανα.

 

2. Τα προβιοτικά είναι απολύτως απαραίτητα για την υψηλή άμυνα.

 

Το 75% της άμυνας του οργανισμού οφείλεται στα προβιοτικά. Καταπολεμούν τα παθογόνα μικρόβια χωρίς να μας ρίχνουν το αμυντικό μας σύστημα όπως συμβαίνει με τη χημική αντιβίωση. Αντίθετα τα προβιοτικά ανεβάζουν την άμυνα. Τα προβιοτικά εκτός από την άμυνα παράγουν τις βιταμίνες Β και τη βιταμίνη Κ. Η βιταμίνη Κ είναι απαραίτητη για να παραχθεί η βιταμίνη D με την έκθεση μας στον ήλιο.

3. Άλλος παράγοντας για υψηλή άμυνα είναι τα ένζυμα.


Η τροφή μας τα τελευταία 60 χρόνια είναι φτωχή από ένζυμα. Τα ένζυμα δημιουργούνται τη στιγμή της ωρίμανσης πάνω στο φυτό. Οι τροφές που έχουμε στη διάθεσή μας κόβονται άγουρες, πριν ωριμάσουν, ακόμα και οι βιολογικές. Άρα ούτε σ' αυτές έχουν αναπτυχθεί ένζυμα. Αποθηκεύονται, επεξεργάζονται και μαγειρεύονται. Πάνω από 30 βαθμούς κελσίου ακόμα και τα λίγα ένζυμα που έχουν καταστρέφονται. Έτσι όλοι οι άνθρωποι έχουν σοβαρή έλλειψη ενζύμων. Το σώμα μας όμως δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς ένζυμα. Η κάθε λειτουργία του για να πραγματοποιηθεί χρειάζεται το κατάλληλο ένζυμο. Τα ένζυμα δρουν σαν καταλύτες.
Οι έρευνες έχουν δείξει ότι χρειαζόμαστε 10.000 ένζυμα για να πραγματοποιήσει το σώμα μας, καθημερινά, τις λειτουργίες που είναι φτιαγμένο να κάνει.
Για το σκοπό αυτό έχουμε το REGULAT που περιέχει περίπου 10.000 ενεργά πεπτίδια ενζύμων από βιολογικά φύτρα.
Το REGULAT επίσης περιέχει σε μεγάλο βαθμό συμβιωτές (Τ λεμφοκύτταρα) που συμβάλλουν άμεσα στην άμυνα του οργανισμού.

 

4. Έκτος από την αποτοξίνωση σώματος και εντέρου και την ενίσχυση του οργανισμού με ζωντανά προβιοτικά και ένζυμα, πρέπει να εξισορροπήσουμε το PH.

 

Δεν γίνεται να έχουμε υψηλή άμυνα χωρίς ισορροπημένο PH. Αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο να το πετύχουμε μόνο με την τροφή. Χρειαζόμαστε σε πολύ μεγάλο βαθμό αλκαλική τροφή, σε αυτό βοηθάει το απόσταγμα ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗΣ από άλφαλφα που κάθε κουταλιά αντιστοιχεί με ένα κιλό βιολογικά λαχανικά. Παίρνοντας δηλαδή π.χ. 10 κουταλιές είναι σαν να τρώμε 10 κιλά βιολογικά λαχανικά πράγμα που είναι αδύνατο να το κάνουμε με την τροφή.

Επίσης η υψηλότατη αλκαλικότητα έχει το REGULAT.

 

5. Ένας ακόμα παράγοντας για υψηλή άμυνα είναι η επάρκεια ΟΛΩΝ των συστατικών που είναι απαραίτητα για κάθε λειτουργία των κυττάρων.

 

Δηλαδή, όλα τα μέταλλα και ιχνοστοιχεία (92 τον αριθμό) που υπάρχουν στη γη, που θα έπρεπε μάλλον να υπάρχουν στη γη, που από ανόργανα μέσω των φυτών και τη φωτοσύνθεση γίνονται οργανικά και ενεργά. Όλες τις βιταμίνες, όλα τα αμινοξέα. Όλα αυτά χρειάζονται, καθημερινά, για να λειτουργήσει ο οργανισμός μας και να παράγουν ενέργεια τα κύτταρα μας, να επισκευαστούν και να αναπαραχθούν.
Εάν κάποιο λείπει από τα θρεπτικά στοιχεία και από τα ένζυμα κάποια λειτουργία δεν θα πραγματοποιηθεί.
Όλα αυτά τα θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε υπάρχουν σε μία κουταλιά VIBRACELL ή BIOGREEN μαζί με τα 10.000 ενεργά πεπτίδια ενζύμων που υπάρχουν στο REGULAT.

 

6. Για υψηλή άμυνα χρειαζόμαστε, η τροφή μας να έχει υψηλή ενέργεια. Όσο υψηλότερη ενέργεια έχει η τροφή μας, τόσο πιο υγιείς είμαστε.


Υψηλή ενέργεια έχει μόνο η ωμή τροφή. Η ενέργεια καταστρέφεται με το βρασμό.
Υψηλότατη ενέργεια έχουμε στα:
REGULAT (360.000 μονάδες Bovis περίπου στα 100ml)
VIBRACELL (190.000 μονάδες Bovis περίπου στα 100ml)
BIOGREEN (190.000 μονάδες Bovis περίπου στα 100ml)
ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗ (175.000 μονάδες Bovis περίπου στα 100ml)
NONI (179.000 μονάδες Bovis περίπου στα 100ml)
ALOE FEROX (169.000 μονάδες Bovis περίπου στα 100ml)

7. Τέλος για την υψηλή άμυνα, χρειάζεται να καταπολεμήσουμε τις εσωτερικές φλεγμονές με Υγρή Κορυρκουμίνη σε συνδυασμό με τα ένζυμα RegulatPro Bio.

Συμπέρασμα


Για να έχουμε υψηλή άμυνα και καλή υγεία χρειαζόμαστε:
1. Αποτοξίνωση σώματος με KINOTAKARA
2. Αποτοξίνωση εντέρου με RIDDANCE
3. Προβιοτικά VITA BIOSA
4. Ένζυμα REGULAT
5. Πλήρης κυτταρική τροφή με VIBRACEL ή BIOGREEN
6. Υψηλή ενέργεια πάλι με VBRACELL ή BIOGREEN, NONI, ALOE FEROX, ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗ
7. Καταπολέμηση φλεγμονών και παθογόνων μικροβίων με CURCUMIN και REGULAT.

Διαβάστηκε 820 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 06:39