Coronovirus

Αναζήτηση

Καλάθι

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σύνδεση Μέλους

Newsletter

ΕκτύπωσηEmail
regulat_arthro_health-boutique
regulatpro_arthro
arthro-pains

Regulatpro® Arthro Ένζυμα

Ένζυμα ενισχυμένα με γλυκοζαμίνη, υαλουρονικό οξύ, κολλαγόνο, MSM, βιταμίνη C και D για τη φυσική θεραπεία των αρθρώσεων
Τιμή:
55,50 €
Περιγραφή

Περιγραφή

ΝΕΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΡΟΙΟΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΕΠΤΙΔΙΩΝ

Το Regulatpro® Arthro είναι ένα καινοτόμο, υψηλής ποιότητας προϊόν, το οποίο υποστηρίζει φυσικά τους ιστούς, τις αρθρώσεις, τα οστά και τους συνδετικούς ιστούς, επίσης μειώνει τον πόνο που προκαλείται από την αρθροπάθεια και μακροπρόθεσμα οδηγεί σε σημαντική βελτίωση του μυοσκελετικού συστήματος.

Μοναδικό μείγμα δραστικών συστατικών.

Τα επιλεγμένα συστατικά που έχουν μακροχρόνιο αποδεδειγμένο ιστορικό στην αντιμετώπιση της αρθροπάθειας – ενισχύονται όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με το Regulatpro® Bio - και παρέχουν ένα εξαιρετικό μείγμα δραστικών συστατικών τα οποία συνεργάζονται πολύ αποτελεσματικά.

Δείτε εδώ:

Συστατικά

Το Regulatpro® Arthro – περιέχει το Regulatpro® Bio και άλλα πολύτιμα συστατικά:

 • Βιταμίνη C: Συμβάλλει στον φυσικό σχηματισμό κολλαγόνου για την κανονική λειτουργία των οστών και του χόνδρου.
 • Βιταμίνη D και ψευδάργυρος: Συμβάλλουν στη διατήρηση υγιών οστών.
 • Βιταμίνη D: Συμβάλλει στη διατήρηση μιας φυσιολογικής μυϊκής λειτουργίας και στη φυσική απορρόφηση / αξιοποίηση του ασβεστίου και του φωσφόρου.
 • Χαλκός: Βοηθά στη διατήρηση του φυσιολογικού συνδετικού ιστού.
 • Χαλκός, ψευδάργυρος, σελήνιο, βιταμίνη C και βιταμίνη D: Συμβάλλουν στην κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
 • Χαλκός, ψευδάργυρος, σελήνιο και βιταμίνη C: Βοηθούν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
 • Χαλκός και βιταμίνη C: Συμβάλλουν στον φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας.
 • Διμεθυλοσουλφόνη (Μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο: MSM): Μια θετική επίδραση στην αρθροπάθεια μπορεί να αποδοθεί στη διμεθυλοσουλφόνη. Ειδικά όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με υδροχλωρική γλυκοζαμίνη μπορεί να οδηγήσει σε μείωση του πόνου των αρθρώσεων.
 • Κολλαγόνο: Το κολλαγόνο που χρησιμοποιείται διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου από το σώμα. Είναι μια ειδική εξαιρετικά καθαρή πρωτεΐνη που εξάγεται από ακατέργαστα βότανα. Εγγυημένα χωρίς BSE και GMO. Το κολλαγόνο είναι ένα βασικό συστατικό όλων των οστών, του χόνδρου, των τενόντων και των συνδέσμων. Αυξάνει την ελαστικότητα συμβάλλοντας έτσι στη σταθερότητα.
 • Υδροχλωρική γλυκοζαμίνη: Η γλυκοζαμίνη είναι ένα αμινοσάκχαρο που απαντάται φυσικά στο ανθρώπινο σώμα. Είναι ένα βασικό συστατικό όλων των συνδετικών ιστών, του χόνδρου και του ρευστού των αρθρώσεων. Η χρήση γλυκοζαμίνης μπορεί να αυξήσει την παραγωγή πρωτεογλυκανών και κολλαγόνου και μπορεί να ομαλοποιήσει το μεταβολισμό του χόνδρου. Αυτό αποτρέπει την υποβάθμιση του χόνδρου. Η χρησιμοποιούμενη γλυκοζαμίνη απομακρύνεται από την χιτίνη που βρίσκεται στα κελύφη των καρκινοειδών.
 • Υαλουρονικό οξύ: Το υαλουρονικό οξύ είναι μια ουσία που παράγεται από το σώμα. Είναι το κύριο συστατικό στο ρευστό των αρθρώσεων και χρησιμεύει ως «λιπαντικό» και «απορροφητής κραδασμών». Κανονικά υπάρχει μια ισορροπημένη ισορροπία στο λιπαντικό των αρμών μεταξύ της διάσπασης του παλαιού υαλουρονικού οξέος και της παραγωγής νέου υαλουρονικού οξέος. Στην περίπτωση της αρθροπάθειας, αυτή η ισορροπία διαταράσσεται και παράγεται χαμηλής ποιότητα - ή πολύ λεπτό ρευστό στις αρθρώσεις. Περιστασιακά μπορεί να οδηγήσει σε πλήρη απώλεια του υγρού των αρθρώσεων. Το υαλουρονικό οξύ στο Regulatpro® Arthro συσσωρεύει το ρευστό στις αρθρώσεις.

Δοσολογία

Συνιστώμενη δοσολογία: Tις πρώτες 5 εβδομάδες 40 ml Regulatpro® Arthro την ημέρα αδιάλυτο, 20 ml πριν το πρωινό και 20 ml πριν το δείπνο. Μετά τις 5 εβδομάδες, 20 ml Regulatpro® Arthro την ημέρα (=δόση συντήρησης).

Πιείτε ένα ποτήρι νερό με κάθε κατανάλωση! Για εντερική / στομαχική ασυμβατότητα η κατανάλωση μπορεί επίσης να γίνει κατά τη διάρκεια των γευμάτων ή αραιώστε το Regulatpro® Arthro σε ένα ποτήρι νερό. Ανακινήστε σιγά-σιγά τη φιάλη πριν τη χρήση!

Δεν πρέπει να γίνεται υπέρβαση της ενδεικνυόμενης ποσότητας κατανάλωσης. Να μην χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης και ποικίλης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Αποθηκεύστε μακριά από μικρά παιδιά.

Μέση διατροφική αξία ανά 2x 20 ml (ημερήσια δόση)

Θερμιδική αξία

156 kJ / 37 kcal

Λιπαρά

< 0,1 g

εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα

< 0,1 g

Υδατάνθρακες

4,2 g

εκ των οποίων σάκχαρα

3,41 g

Διαιτητική ίνα

< 0,16 g

Πρωτεΐνη

5,3 g

Άλατα

0,04 g

Βιταμίνη C

36 mg / 45% RDA

Βιταμίνη D

14,3 μg / 286% RDA

Χαλκός

0,23 mg / 23% RDA

Σελήνιο

50 μg / 91% RDA

Ψευδάργυρος

8 mg / 80% RDA

Διμεθυλοσουλφόνη (MSM)

300 mg

Γλυκοζαμίνη

500 mg

Γλυκουρονολακτόνη

200 mg

Υαλουρονικό οξύ

60 mg

Κολλαγόνο

5 g

* RDA = Καθημερινή κάλυψη της απαίτησης ως ποσοστό του ποσού αναφοράς για την ημερήσια πρόσληψη

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.