Αναζήτηση

Καλάθι

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σύνδεση Μέλους

Newsletter

ΕκτύπωσηEmail

Vascu Cell

Φυσική μέθοδος καθαρισμού αιμοφόρων αγγείων
Τιμή:
125,50 €
Περιγραφή

Η φυσική μέθοδος για να καθαρίσετε τα αιμοφόρα αγγεία σας

Το Vascu είναι φυτικό συμπλήρωμα με 37 προσεκτικά επιλεγμένες κατάλληλες θρεπτικές ουσίες, ανόργανα άλατα, βιταμίνες, αμινοξέα, εκχυλίσματα φυτών. Ουσίες που θα βοηθήσουν να καθαρίσετε τα αιμοφόρα αγγεία με απόλυτα φυσικό και ασφαλή τρόπο.

Τα αιμοφόρα αγγεία είναι ένα τρωτό μέρος του σώματός μας. Οι αρτηρίες φράζονται από πρωτεΐνες –λίπη – χοληστερίνη. Εάν στα τοιχώματα κατατεθούν μόρια ασβεστίου και τοξίνες, οι αρτηρίες θα σκληρύνουν και θα στενέψουν. Αυτό καλείται αρτηριοσκλήρυνση.

Λόγω του κατάλληλου συνδυασμού των συστατικών του Vascu θα διαλυθεί εσωτερικά η χοληστερίνη και οι καταθέσεις ασβεστίου στα εξωτερικά τοιχώματα των αρτηριών. Έτσι τα τοιχώματα θα ξαναγίνουν εύπλαστα, μαλακά. Η διάμετρός τους εσωτερικά θα μεγαλώσει οπότε θα βελτιωθεί η ροή του αίματος.

Η χρήση του Vascu πρέπει να συνδυαστεί με σωστή υγιεινή τροφή, ασκήσεις και αποφυγή στρες.

  • 100% φυσικό χωρίς συντηρητικά αποτελούμενο από τα κατάλληλα λαχανικά.
  • Βοηθά με απόλυτα φυσικό τρόπο να καθαριστούν τα αιμοφόρα αγγεία και να κρατηθούν καθαρά.
  • Περιέχει 300 ταμπλέτες.

Συνιστώμενη χρήση

Αρχίζουμε με 4 ταμπλέτες ημερησίως, 2 πρωί – 2 βράδυ μετά το γεύμα τις δύο πρώτες εβδομάδες. Μετά 10 ταμπλέτες την ημέρα 3 μετά το πρόγευμα, 4 μετά το μεσημεριανό γεύμα και 3 μετά το δείπνο. Ή ενάμισι κουτάλι ημερησίως εάν το προτιμούμε σε κοκκώδη μορφή και το αυξάνετε ανάλογα με τη συμβουλή του θεράποντα ιατρού σας.

Η διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από την ηλικία και τον βαθμό φθοράς των αρτηριών σας. Κατά μέσο όρο 1 μήνας ανά 10 έτη ηλικίας. Με ένα μέγιστο 6 μηνών. Εκτός εάν ο θεράποντας γιατρός κρίνει ότι θα το χρειαστείτε λίγο ακόμα.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Σχετικά Προϊόντα...