Αναζήτηση

Καλάθι

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σύνδεση Μέλους

Newsletter

ΕκτύπωσηEmail

FOLIGAIN® ANTIGRAY HAIR FORMULA

FOLIGAIN® ANTIGRAY HAIR FORMULA
60 Capsules

Το προϊόν είναι σε έλλειψηΚαλέστε για τιμή

Τιμή:
42,00 €
Περιγραφή


Περιγραφή

Το FOLIGAIN® ANTI-GRAY είναι σχεδιασμένο για να προάγει και να αυξάνει το πραγματικό χρώμα των μαλλιών σας.

Πως δουλεύει το FOLIGAIN® ANTI-GRAY:

• Περιέχει Catalase: Η απουσία της καταλάσης από τον οργανισμό προκαλεί μία αλυσιδωτή αντίδραση με αποτέλεσμα τα γκρίζα μαλλιά.

• Προάγει την ικανότητα του σώματος να παράγει την χρωστική ουσία μελανίνη (η μελανίνη είναι η ουσία που παράγεται από τον οργανισμό και δίνει χρώμα στα μαλλιά, το δέρμα και τα μάτια)

• Επανενεργοποιεί τα αδρανή ή σχεδόν νεκρά χρωστικά κύτταρα σε όλο το σώμα και οδηγεί στην επαναφορά των γκρίζων μαλλιών στο αρχικό τους χρώμα.

 

Συστατικά

HorsetailΤο FOLIGAIN™ ANTI-GRAY συνδυάζει την καταλάση με άλλα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που προωθούν την ανάπτυξη πιο πυκνών, υγιών και χονδρών τριχών. Όπως:

• Horsetail (7% εκχύλισμα): Βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας των μαλλιών και τα κάνει γυαλιστερά και φωτεινά, χωρίς το αίσθημα της λιπαρότητας. Ενισχύει τις ρίζες των μαλλιών και προστατεύει από ερεθισμούς το τριχωτό της κεφαλής.

• Φυτικές στερόλες (45% β-σιτοστερόλη): Βοηθά στην αντιμετώπιση των ορμονών που σχετίζονται με το στρες και συμβάλλουν στην γήρανση των μαλλιών. Οι ορμόνες αυτές μπορούν να συμβάλλουν στην απώλεια των μαλλιών καθώς και στο πρόωρο γκριζάρισμα.

Barley• Κριθάρι: Προωθεί και ενισχύει το αρχικό χρώμα των μαλλιών, πυκνώνει τα μαλλιά καθώς παρέχει και τα θρεπτικά συστατικά που προλαμβάνουν το γκριζάρισμα των μαλλιών.

 

Τρόπος χρήσης

Λήψη:

2 κάψουλες ημερησίως. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση.

Τα αποτελέσματα στο χρώμα των μαλλιών μπορεί να ποικίλουν δεδομένου ότι οι άνθρωποι αρχίζουν να έχουν γκρίζα μαλλιά σε διαφορετικά στάδια της ζωής τους και επίσης διότι ο κάθε οργανισμός δεν ανταποκρίνεται με τον ίδιο τρόπο στη θεραπεία. Η διαφορά στο χρώμα των μαλλιών παρατηρείται σε διάστημα 4 - 9 μηνών.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Σχετικά Προϊόντα...