Coronovirus

Αναζήτηση

Καλάθι

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σύνδεση Μέλους

Newsletter

ΕκτύπωσηEmail

Vialafil

Η φυσική απάντηση στη στυτική δυσλειτουργία και στην απογείωση των σεξουαλικών επιδόσεων

Το προϊόν είναι σε έλλειψη

Τιμή:
51,00 €
Περιγραφή

Περιγραφή

Το VIALAFIL® χρησιμοποιείται για να αυξήσει τις αντρικές αντοχές. Πρόκειται για ένα premium συμπλήρωμα διατροφής το οποίο σχεδιάστηκε για την βελτίωση των σεξουαλικών επιδόσεων του άντρα. Δρα σαν ένα εναλλακτικό των γνωστών συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Το VIALAFIL® για τη σεξουαλική υγεία των αντρών είναι μία επιστημονική φόρμουλα με θρεπτικά συστατικά η οποία προσεγγίζει το ζήτημα των σεξουαλικών επιδόσεων από μία φυσική πλευρά. Αυτή η αποκλειστική φόρμουλα βοηθάει στην αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας (λίμπιντο) και των επιδόσεων στο σεξ.Το VIALAFIL® είναι εναλλακτικό στην αγορά της σεξουαλικής υγείας. Το VIALAFIL® περιέχει μία σύνθεση η οποία σχεδιάστηκε για να βελτιώνει την ποιότητα στύσης του άντρα. Η σύνθεση του περιέχει αγγειοδιασταλτικά τα οποία μπορούν να ενισχύσουν την στυτική λειτουργία. Τα αποτελέσματα που μπορεί να παρατηρήσετε χρησιμοποιώντας το VIALAFIL® είναι:

  • Αυξημένη σεξουαλική διάθεση
  • Μεγαλύτερες και ισχυρότερες στύσεις
  • Βελτιωμένη σεξουαλική απόλαυση
  • Εντονότερους οργασμούς
  • Αυξάνει τη κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα
  • Αυξάνει την αντοχή
  • Πέος με μεγαλύτερο μήκος και πάχος στη διάρκεια της στύσης
  • Πέος με μεγαλύτερο μήκος και πάχος όταν αυτό δεν είναι σεξουαλικά ερεθισμένο

Πως λειτουργούν οι σεξουαλικές λειτουργίες του άντρα

Μήπως έχετε περιστασιακά δυσκολίες στο να έχετε ή να διατηρήσετε τη στύση σας; Ίσως έχετε στυτική δυσλειτουργία η οποία είναι γνωστή και ως ανικανότητα. Πρέπει να ξέρετε ότι δεν είστε ο μόνος, συμβαίνει σε πάρα πολλούς άντρες. Οι περισσότεροι άντρες θα αντιμετωπίσουν κάποια στυτική δυσλειτουργία στη διάρκεια της ζωής τους, ωστόσο για κάποιους μπορεί να συμβαίνει τόσο συχνά που να μειώνεται η ποιότητα της ζωής του. Καθώς περνούν τα χρόνια θα δείτε αλλαγές στη σεξουαλική ζωή σας. Εκεί ακριβώς μπορεί να βοηθήσει το VIALAFIL®. Kάτι το οποίο θα παρατηρήσετε είναι ότι απαιτείται όλο και μεγαλύτερος ερεθισμός για να έχετε στύση. Ίσως επίσης παρατηρήσετε ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να εκσπερματώσετε και η ποιότητα της εκσπερμάτωσης μειώνεται καθώς μεγαλώνετε. Η μείωση των σεξουαλικών επιδόσεων είναι κάτι το κοινό. Ωστόσο πολλοι παρατηρήσει ότι η ποιότητα της ερωτικής ζωής μπορεί να πέσει τόσο ώστε στην ουσία πλέον να μην έχουν ερωτική ζωή. Αυτή η κατάσταση ονομάζεται στυτική δυσλειτουργία (ED).Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να είναι παθολογικό πρόβλημα. Όταν κάποιος άντρας ερεθίζεται σεξουαλικά, το πέος του γεμίζει με αίμα και έρχεται σε κατάσταση στύσης. Όταν κάποιος πάσχει από στυτική δυσλειτουργία στο πέος του δεν χορηγείται αρκετό αίμα για να είναι αρκετά σκληρό ή σε όρθια στάση. Επίσης μπορεί να μην παραμένει σε κατάσταση στύσης αρκετή ώρα ώστε να έχει ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις.Πολλοί άντρες έχουν αυτό το πρόβλημα υγείας. Στη πραγματικότητα, έρευνες δείχνουν ότι περίπου οι μισοί άντρες μεταξύ 40 και 70 ετών πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία κάποιου βαθμού. Ακόμη και αν συμβαίνει σπάνια, εξακολουθεί να είναι στυτική δυσλειτουργία.

Τι προκαλεί τη στυτική δυσλειτουργία;

Εφόσον η στύση απαιτεί μία σειρά γεγονότων, η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να συμβεί όταν οποιοδήποτε από αυτά διακοπεί. Στη σειρά των γεγονότων περιλαμβάνεται ο νευρικός ερεθισμός στον εγκέφαλο και μέσω της σπονδυλικής στήλης φτάνει στη περιοχή γύρω από το πέος, στη συνέχεια συμβαίνει η ανταπόκριση των μυών, των ινωδών ιστών, το φλεβών και των αρτηριών.Οποιαδήποτε ζημιά στα νεύρα, στις αρτηρίες, στους μύες και στους ινώδεις ιστούς, οι οποίες συνήθως προκαλούνται από κάποια ασθένεια, είναι η πιο κοινή αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας. Ασθένειες όπως το ζάχαρο, η νεφρική δυσλειτουργία, ο αλκοολισμός, η αθηροσκλήρωση, ασθένειες των αγγείων και νευρολογικές ασθένειες, είναι η αιτία για το 70% περίπου των περιπτώσεων στυτικής δυσλειτουργίας. Περίπου το 35-50% των ατόμων που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη αντιμετωπίζουν στυτική δυσλειτουργίας. Επίσης, χειρουργικές επεμβάσεις (όπως χειρουργείο για τον καρκίνο του προστάτη) μπορούν να τραυματίσουν νεύρα και αρτηρίες κοντά στο πέος προκαλώντας στυτική δυσλειτουργία. Χειρουργικές επεμβάσεις στο πέος, στο νωτιαίο μυελό, στον προστάτη, στην ουροδόχο κύστη και στη λεκάνη μπορούν να προκαλέσουν στυτική δυσλειτουργία. Ακόμη πολλά φάρμακα (όπως αυτά για την αρτηριακή πίεση, τα αντικαταθλιπτικά, τα χαλαρωτικά και τα αντισταμινικά) μπορούν να έχουν σαν παρενέργεια τη στυτική δυσλειτουργία. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι ψυχολογικοί παράγοντες όπως το άγχος, η κατάθλιψη, η χαμηλή αυτοεκτίμηση, ο φόβος και η σεξουαλική ανεπάρκεια προκαλούν ένα 10-20% των περιπτώσεων στυτικής δυσλειτουργίας. Άλλη πιθανή αιτία για τη στυτική δυσλειτουργία είναι το κάπνισμα, το οποίο επηρρεάζει τη ροή του αίματος στις φλέβες και στις αρτηρίες , δημιουργεί ορμονικές ανισορροπίες όπως η μείωση της τεστοστερόνης.

Ποια είναι η αναμενόμενη στύση για κάθε ηλικία

Από τη ενηλικίωση ως τα 40:Όταν είναι νέος, η στύση έρχεται γρήγορα και εύκολα. Επίσης λίγο μετά την εκσπερμάτωση μπορεί ένα υγιές νεαρό άτομο να έχει ξανά σχέσεις. Καθώς μεγαλώνεις ίσως παρατηρήσεις ότι οι σεξουαλικές αντιδράσεις γίνονται όλο και πιο αργά στο σώμα σου. Μάλιστα ίσως υπάρχει απώλεια της ικανότητας για στύση μετά από εκσπερμάτωση. Η στυτική δυσλειτουργία δεν είναι απαραίτητο επακόλουθο του χρόνου. Ωστόσο υπάρχει μία σύνδεση ανάμεσα στη στυτική δυσλειτουργία και στο γήρας. Σε μία μελέτη 1240 αντρών ηλικία 18-91 το 39% των αντρών ανέφεραν ότι κάποια στιγμή αντιμετώπισαν στυτική δυσλειτουργία. Αλλά κανένας άντρας κάτω των 20 δεν ανέφερε κάτι τέτοιο. Το ποσοστό ανέβαινε στο 13% για τις ηλικίες 40-49, ενώ για τις ηλικίες από 80 και πάνω το ποσοστό ανεβαίνει στο 76%.

Από 40 έως 70 ετών:Καθώς μεγαλώνετε ίσως χρειάζεται περισσότερος χρόνος και περισσότερη προσπάθεια για τον σεξουαλικό ερεθισμό για να έχετε στύση, αλλά ακόμη και όταν αυτή επιτευχθεί μπορεί να μην είναι τόσο δυνατή. Η μικρή διάρκεια της στύσης μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στη ερωτική ζωή κάποιου. Μία έρευνα έδειξε ότι περίπου 34% των αντρών ηλικίας 40-69 είχαν αντιμετωπίσει ως κάποιο βαθμό στυτική δυσλειτουργία και περίπου 12% είχε μόνιμη στυτική δυσλειτουργία.

Άντρες άνω των 70:Αν είσαι πάνω από 70, υπάρχει πιθανότητα να έχεις επηρεαστεί από στυτική δυσλειτουργία. Αυτό δεν είναι απαραίτητο να συμβεί λόγω της προχωρημένης ηλικίας. Πολλοί άντρες στα 70 ή στα 80 τους μπορούν να έχουν υγιή σεξουαλική ζωή. Σε μία έρευνα διαπιστώθηκε ότι περίπου το 60% των αντρών στην ηλικία των 40% δεν είχαν πρόβλημα με τη στύση τους, αλλά μόνο το 33% των αντρών στα 70 δεν αντιμετώπιζαν τέτοιο ζήτημα.

Το νιτρικό οξείδιο, χάρη στις χαλαρωτικές του ιδιότητες στα μυικά κύτταρα, είναι ευρέως αποδεκτό ως το κύριο, αν όχι το μόνο, συστατικό το οποίο είναι υπεύθυνο για τη στύση. Έχει διαπιστωθεί ότι χωρίς το νιτρικό οξείδιο δεν μπορεί να υπάρξει στύση. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε γιατί συμβαίνει η στυτική δυσλειτουργία. Οι άντρες έχουν στύση όταν σεξουαλικές σκέψεις δημιουργούν νευρικά σήματα στον εγκέφαλο τα οποία μεταδίδονται μέσω της σπονδυλικής στήλης και καταλήγουν στους μύες του πέους. Όταν λαμβάνονται αυτά τα σήματα οι αρτηρίες οι οποίες στέλνουν αίμα στο πέος διαστέλλονται και οι μύες οι οποίο ελέγχουν τα δύο σηραγγώδη σώματα χαλαρώνουν. Καθώς χαλαρώνουν η επιτρέπουν την εισροή αίματος στο πέος αλλά μπλοκάρουν την έξοδο του. Η υψηλή πίεση που δημιουργείται δημιουργεί διόγκωση και σκλήρυνση του πέους. Όσο πιο πολύ αίμα διοχετεύεται στο πέος τόσο πιο σκληρό και μεγαλύτερο γίνεται αυτό.

Συστατικά

1 Δόση: 2 Capsules, Δόσεις ανά συσκευασία: 15

Ποσότητα ανά δόση: Zinc (as zinc amino acid chelate) 15mg,Xanthomonnier Blend 1500mg, L-ARGININE HCI,YOHIMBE EXTRACT (Standardized to 8% yohimbine alkaloids),EPIMEDIUM SAGITTATUM EXTRACT 5:1,MACA,SIBERIAN GINSENG EXTRACT 35:1,CNIDIUM MONNIER EXTRACT 4:1,XANTHOPARMELIA SCABROSA EXTRACT 10:1,CATUABA BARK EXTRACT 4:1,AVENA SATIVA EXTRACT 10:1,MUIRA PAUMA EXTRACT 4:1,GINKO BILOBA EXTRACT (Standardized 24% flavon glycosides and 6% terpene lactones), άλλα συστατικά: Gelatin, Rice Flour, Silicon Dioxide, Magnesium Stearate, FD&C blue #1, Titanium Dioxide.

Vialafil Label

Τρόπος χρήσης

Οι ενήλικες λαμβάνουν 2 VIALAFIL® κάψουλες, κατά προτίμηση μαζί με τα γεύματα.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.