Coronovirus

Αναζήτηση

Καλάθι

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σύνδεση Μέλους

Newsletter

ΕκτύπωσηEmail

SAM-e

Για τη διάθεση, τις αρθρώσεις και το συκώτι σας!
Τιμή:
45,00 €
Περιγραφή

Περιγραφή

Για τη διάθεση, τις αρθρώσεις και το συκώτι σας!

 Μελέτες δείχνουν ότι το SAM-e:

• Ανακουφίζει την κατάθλιψη και το άγχος

• Αντιμετωπίζει το σύνδρομο της χρόνιας κόπωσης (ΣΧΚ)

• Ελαττώνει την αρθρίτιδα που σχετίζεται με τον πόνο και τη φλεγμονή

• Ελέγχει τους πόνους της πλάτης

• Μειώνει τα συμπτώματα της ινομυαλγίας

• Αντιμετωπίζει την ηπατίτιδα και άλλες ηπατικές διαταραχές

• Προστατεύει κατά της νόσου του Alzheimer και τις εγκεφαλικές διαταραχές που σχετίζονται με το γήρας.

Τα οφέλη του SAM-e για την υγεία:

Το SAM-e (ή S-Αδενοσυλ- μεθειονίνη) συντίθεται στον ανθρώπινο οργανισμό από το απαραίτητο αμινοξύ μεθειονίνη, ένα αμινοξύ που βρίσκεται σε τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες, και τριφωσφορική αδενοσίνη (ATP), μια μονάδα παραγωγής ενέργειας που βρίσκεται σε όλα τα κύτταρα του σώματος. Το μόριο SAM-e δωρίζει στη συνέχεια ένα κομμάτι του (μια ομάδα μεθυλίου) στους ιστούς και στα όργανα του σώματος, παρέχοντας ένα κρίσιμο κρίκο στη μεθυλίωση, μια χημική αντίδραση η οποία συμβαίνει δισεκατομμύρια φορές το δευτερόλεπτο σε όλο το σώμα μας. Δίνοντας ένα μέρος του εαυτού του, το SAM-e προωθεί την ανάπτυξη των κυττάρων και την επισκευή τους.

Το SAM-e συμβάλλει επίσης στη διαμόρφωση των βασικών ενώσεων στον εγκέφαλο, συμπεριλαμβανομένης της ντοπαμίνης (νευροδιαβιβαστής) και της σεροτονίνης (ενισχύει τη διάθεση). Επιπλέον, συμβάλλει στη διατήρηση των επιθυμητών επιπέδων γλουταθειόνης, ενός σημαντικού αντιοξειδωτικού που προστατεύει τα κύτταρα από τη φθορά από τα μόρια οξυγόνου που ονομάζονται ελεύθερες ρίζες. Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής, το SAM-e αντισταθμίζει τις ελλείψεις και ενθαρρύνει το σώμα να λειτουργεί αποδοτικά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Τρόπος χρήσης

 Το SAM-e απορροφάται καλύτερα με άδειο στομάχι, οπότε το παίρνουμε περίπου μία ώρα πριν ή δύο ώρες μετά τα γεύματα. Εάν παρουσιαστεί ναυτία ή το αίσθημα καούρας πάρτε το με άφθονο νερό.

  Για να αποτρέψουμε την αϋπνία, δεν λαμβάνουμε το SAM-e πριν πέσουμε για ύπνο. Οι περισσότεροι άνθρωποι αναφέρουν ήπια ώθηση ενέργειας με το συμπλήρωμα αυτό.

 Το SAM-e μπορεί με ασφάλεια να συνδυαστεί με άλλα φυσικά αντικαταθλιπτικά, όπως το υπέρικο, καθώς και τα συμβατικά αντικαταθλιπτικά.

  Γενικές Αλληλεπιδράσεις:Μην πάρετε το SAM-e με ΜΑΟ αντικαταθλιπτικό αναστολέα.

 Κλινικά αποδεδειγμένο ότι βοηθά στη διάθεση, στην υποστήριξη των αρθρώσεων και της υγείας του ήπατος.

 Το SAM-e συμμετέχει σε πάνω από 40 βιοχημικές αντιδράσεις στο σώμα. Εμπλέκεται στην μεθυλίωση, η οποία είναι κρίσιμη για την κατασκευή πολλών τμημάτων του σώματος, όπως οι νευροδιαβιβαστές του εγκεφάλου όπως η σεροτονίνη και η ντοπαμίνη. Το SAM-e βοηθά στη ρύθμιση των νευροδιαβιβαστών, που επηρεάζουν τη διάθεσή μας. Το SAM-e απαιτείται επίσης για τις ενώσεις που περιέχουν θείο, όπως η γλουταθειόνη, η οποία είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό του σώματος που βοηθάει στην καταπολέμηση των ουσιών που καταστρέφουν τα κύτταρα μας, κυρίως στο ήπαρ. Το SAM-e λαμβάνει μέρος στη διατήρηση και την κατασκευή των συστατικών του χόνδρου. Λόγω των διαφορετικών αντιδράσεων στις οποίες παίρνει μέρος το SAM-e, τα οφέλη του ποικίλουν από την καλή υγεία των αρθρώσεων και του ήπατος, μέχρι τη βελτίωση της διάθεσης. Το SAM-e, συνιστάται να είναι μέρος μιας καθημερινής αγωγής για καλή διάθεση, συναισθηματική ευεξία, υγιή κόκαλα και υγιείς αρθρώσεις.

Δοσολογία

 Πάρτε το 1 δισκίο ημερησίως, κατά προτίμηση με άδειο στομάχι. Μετά το άνοιγμα φυλάσσεται στο ψυγείο.

 Προσοχή: Τα άτομα με τη διπολική κατάθλιψη (μανιοκατάθλιψη) δεν πρέπει να παίρνουν SAM-e εκτός αν βρίσκονται υπό ιατρική επίβλεψη. Εάν είστε έγκυος ή θηλάζουσα, συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας πριν από τη χρήση αυτού του προϊόντος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό χώρο. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν εάν η σφραγίδα ασφαλείας στο μπουκάλι έχει σπάσει.

 

 

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.