Coronovirus

Αναζήτηση

Καλάθι

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σύνδεση Μέλους

Newsletter

ΕκτύπωσηEmail

Viva plus

100% Φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που βασίζεται σε εκχυλίσματα καθαρών στιγμάτων σαφράν υψηλής ποιότητας για τη βελτίωση της διάθεσης, την καλύτερη νοητική λειτουργία και την ευρύτερη ευημερία του οργανισμού
Τιμή:
29,00 €
Περιγραφή

Το οξειδωτικό στρες, η καθιστική ζωή, το κάπνισμα, η αυξημένη κατανάλωση αλκοόλ, η κακή ποιότητα του ύπνου, η χρόνια κόπωση και το χρόνιο άγχος είναι παράγοντες που μπορούν να μας επιβαρύνουν και να μας οδηγήσουν σε μια ψυχολογική κατάσταση που μπορεί να βλάψει το μυαλό και το σώμα. Να βλάψει το νευρικό μας σύστημα.

To Viva plus, είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής μία ευρεσιτεχνία από την ZINZINO με σαφράν, γνωστό και ως κρόκος  είναι ένα από τα πιο ακριβά μπαχαρικά, ενώ χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς ως ελιξίριο μακροζωίας χάρη στις θεραπευτικές του ιδιότητες περιέχει μαγνήσιο που βοηθά πολύ στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, βιταμίνη C που έχει Ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, ιώδιο που συμβάλλει στην παραγωγή ενέργειας και σύμπλεγμα βιταμινών- Β που συμβάλλει στην αντιμετώπιση του άγχους στη βελτίωση της νοητικής απόδοσης.  

Το Viva plus επίσης βοηθάει στην ανακούφιση από το κοινό στρες, στη συγκέντρωση, στον καλό ύπνο.

Πρόσφατα, ανεξάρτητες επιστημονικές μελέτες και κλινικές δοκιμές στο Viva plus αποδεικνύουν επίσης, τη χρησιμότητά του στην καταπολέμηση του άγχους, στην ενίσχυση της μνήμης αλλά και των νευροεκφυλιστικών παθήσεων (άνοια, νόσος του Alzheimer και Parkinson) αλλά και των ψυχιατρικών παθήσεων όπως η κατάθλιψη.

ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ
Η χημεία του εγκεφάλου είναι εξαιρετικά πολύπλοκη. Η βέλτιστη λειτουργία του εξαρτάται από πολλά θρεπτικά συστατικά, ενώ ο εγκέφαλος είναι ευάλωτος σε μεταβολικές διαταραχές. Όταν παρουσιαστούν τέτοιες διαταραχές, μπορεί να εμφανιστούν πολλά συμπτώματα. Οι νευρώνες επικοινωνούν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας μία σειρά από χημικούς αγγελιοφόρους που ονομάζονται νευροδιαβιβαστές. Αυτή η επικοινωνία – καθώς και η ανάπτυξη και η επιβίωση του ίδιου του νευρώνα – ρυθμίζεται από πρωτεΐνες όπως ο Εγκεφαλικός Νευροτροφικός Παράγοντας (BDNF). Οι αλλαγές που παρατηρήθηκαν στα επίπεδα και στην απορρόφηση των νευροδιαβιβαστών σε στρεσογόνες συνθήκες και σε διαταραχές διάθεσης, οδήγησαν στη δημιουργία φαρμάκων που επηρεάζουν τα επίπεδα των νευροδιαβιβαστών.

Το γεγονός ότι αυτά τα φάρμακα δρουν αργά και είναι σχετικά αναποτελεσματικά, οδήγησε σε άλλες κατευθύνσεις έρευνας και πρόσφατα διαπιστώθηκε ότι οι μεταβολές στο BDNF και οι συναφείς παράγοντες μπορεί να είναι ίσης ή μεγαλύτερης σημασίας. Έχει αποδειχθεί ότι τα βιοενεργά συστατικά στο σαφράν ενισχύουν τους νευροδιαβιβαστές και το BDNF.

VIVA – ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΑΦΡΑΝ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Το Viva plus είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που συνδυάζει το Affron®, ένα εκχύλισμα από καθαρά και υψηλής ποιότητας στίγματα σαφράν (Crocus sativus L) από την Ισπανία, με πέντε βιταμίνες Β, ιώδιο και βιταμίνη C. Όλα τα συστατικά είναι ευεργετικά για τη γενική μας ευημερία, και μαζί σχηματίζουν μια ισχυρή συμμαχία που θα μπορούσαν να βελτιώσουν τη ζωή μας με διάφορους τρόπους.

ΣΑΦΡΑΝ
Το σαφράν είναι ένα από τα πιο ακριβά μπαχαρικά στον κόσμο, επειδή το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών συγκομιδής και επεξεργασίας γίνεται με το χέρι. Το σαφράν συνήθως υφίσταται θερμική επεξεργασία πριν από τη χρήση, λόγω της παρουσίας μικροοργανισμών και παθογόνων παραγόντων όπως το Ε. coli. Αυτή η επεξεργασία μειώνει τη μικροβιακή μόλυνση, αλλά μειώνει επίσης και την περιεκτικότητα των βιοδραστικών συστατικών καθώς και την ποιότητα του προϊόντος.

AFFRON® Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΟΣ ΣΑΦΡΑΝ
Η διαδικασία ξεκινά με τα υψηλής ποιότητας στίγματα Ισπανικού σαφράν. Το Affron® εξάγεται με τη χρήση μιας υψηλής, ιδιόκτητης τεχνολογίας που εξαλείφει τη μικροβιολογική μόλυνση και βελτιώνει το προφίλ των βιοδραστικών συστατικών. Το Affron® τυποποιείται στη βιοδραστική ένωση Lepticrosalides®
(Lopresti & Drummond, 2016) με Υγρή Χρωματογραφία Υψηλής Πίεσης (HPLC), μια διαδικασία κατά την οποία ανιχνεύεται και προσδιορίζεται ποσοτικά κάθε βιοδραστική ουσία. Το Affron® είναι 100% γενετικά πιστοποιημένο ως Crocus sativus L.

Συστατικά

Bulking agents (pregelatinized starch from corn, beta-cyclodextrin from cassava), marine derived magnesium, vitamin C from acerola extract (Malpighia glabra), extract of saffron stigmas (Crocus sativus), anti-caking agents (stearic acid, rice hull extract and rice concentrate), vitamin B-complex from milled buckwheat sprouts (Fagopyrum escelentum), potassium iodide.

Δοσολογία

 

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 1-8 ταμπλέτες την ημέρα.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι προορίζονται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης και ποικίλης διατροφής.

Συσκευασία: 60 ταμπλέτες

 

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.