Αναζήτηση

Καλάθι

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σύνδεση Μέλους

Newsletter

ΕκτύπωσηEmail

GABA PLUS 100 Vegetarian Capsules

Για την αποφυγή του άγχους, του στρες, της κατάθλιψης, της επιληψίας, της γήρανσης και της ασθένειας του Πάρκινσον
Τιμή:
32,95 €
Περιγραφή

Περιγραφή

GABA-Plus: Απαραίτητο για τον μεταβολισμό του εγκεφάλου

GABA-Τι είναι το GABA Plus;

Το GABA Plus είναι υψηλής δραστικότητας, επιστημονικός συνδυασμός παράγωγων αμινοξέων GABA (γ-αμινοβουτυρικό οξύ), με Ινοσιτόλη και βιταμίνη Niacinamide. Είναι ο πιο σημαντικός και άφθονα ανασταλτικός νευροδιαβιβαστής στον εγκέφαλο (είναι στην πραγματικότητα ένα αμινοξύ που ταξινομείται ως νευροδιαβιβαστής). Προκαλεί χαλάρωση και ύπνο. Λειτουργεί ως ισοσταθμιστής για τον εγκέφαλο, όπου η διέγερση του εγκεφάλου παρεμποδίζεται.

Εκτός από αυτό τα εξισορροπητικά αποτελέσματα, το GABA διεγείρει την υπόφυση του πρόσθιου λοβού, οδηγώντας σε υψηλότερα επίπεδα την ανθρώπινη αυξητική ορμόνη (HGH). Η HGH βοηθά την οικοδόμηση των μυών και στην πρόσληψη λίπους. Το GABA ενισχύει έμμεσα αυτά τα 2 θετικά αποτελέσματα.

Τι κάνει το GABA Plus;

Το GABA-Plus λειτουργεί ως νευροδιαβιβαστής στο κεντρικό νευρικό σύστημα, είναι απαραίτητο για το μεταβολισμό του εγκεφάλου, βοηθάει στη σωστή λειτουργία του εγκεφάλου. Για την αποφυγή του άγχους, του στρες, της κατάθλιψης, της επιληψίας, της γήρανσης και της ασθένειας του Πάρκινσον.

Υπάρχουν πολλές μελέτες που έχουν γίνει σχετικά με το GABA και τα αποτελέσματά τους έχουν δείξει ότι το GABA προωθεί σημαντικά την αύξηση στα επίπεδα των ορμονών. Μία μελέτη (που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Μιλάνο), διαπίστωσε ότι 90 λεπτά μετά τη λήψη GABA, τα επίπεδα HGH πενταπλασιάστηκαν. Η παρούσα έρευνα μελέτησε 19 ασθενείς που πήραν το GABA (5 γραμμάρια GABA χορηγήθηκε από το στόμα) και 18 άτομα που λάμβαναν εικονικό φάρμακο. Μετά από 90 λεπτά τα επίπεδα HGH στην ομάδα του GABA βρέθηκαν να έχουν αυξηθεί 5 φορές.

• Έχει αντιγηραντική δράση

• Τα υψηλότερα επίπεδα της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης (HGH) οδηγούν σε λιγότερο σωματικό λίπος αλλά και σε καλύτερο λόγο άπαχου ιστού-αποθηκευμένου λίπους

• Το επίπεδο της HGH μειώνεται με την ηλικία, έτσι η αύξησή του είναι επιτακτική ανάγκη

• Βοηθά στη μείωση του λίπους και βελτιώνει τους αδύνατους μύες

Ποιες είναι οι παρενέργειες;

Οι πιθανές παρενέργειες του GABA είναι ελάχιστες. Ορισμένα άτομα βίωσαν κάποια ήπια αίσθηση μουδιάσματος γύρω από το πρόσωπο και το λαιμό, μετά τη λήψη του GABA. Ορισμένοι χρήστες επίσης παρατήρησαν μια σύντομη και ήπια μεταβολή του καρδιακού ρυθμού ή της αναπνοής. Αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες του GABA γρήγορα εξαφανίζονται και δεν είναι επιβλαβείς. Δεν έχουν όλοι αυτές τις ανεπιθύμητες ενέργειες, έτσι μπορεί να έχετε ή το πιθανότερο να μην έχετε και εσείς αυτές τις εμπειρίες.

Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες χρήσης:

Πάρτε 2-5 κάψουλες ή σύμφωνα με τις οδηγίες του επαγγελματία υγείας. Μπορεί να ληφθεί πριν τον ύπνο.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Σχετικά Προϊόντα...