Αναζήτηση

Καλάθι

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σύνδεση Μέλους

Newsletter

ΕκτύπωσηEmail

ACEROLA οργανική σε κάψουλες

Ένα φυσικό ενισχυτικό του ανοσοποιητικού συστήματος

Καλέστε για τιμή

Τιμή:
Περιγραφή

Περιγραφή

Οργανική Acerola: Ένα φυσικό ενισχυτικό του ανοσοποιητικού συστήματος

• Ένα αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό

• Υποστηρίζει το αναπνευστικό σύστημα

• Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα

• Μπορεί να είναι επωφελής για τη στεφανιαία νόσο

• Υποστηρίζει την υγιή καρδιαγγειακή λειτουργία

• Απαραίτητη για την παραγωγή κολλαγόνου

Τι είναι η οργανική Acerola;

Η Acerola (Malpighia glabra) ή Acerolla, επίσης γνωστή ως κεράσι των Μπαρμπάντος ή άγρια crapemyrtle, είναι ένα τροπικό φρούτο από ένα μικρό δέντρο της οικογένειας των Malpighiaceae. Φύεται στην περιοχή μεταξύ Νοτίου Τέξας και νοτίως μέσω του Μεξικού και της Καραϊβικής στο Περού και την περιοχή Bahia της Βραζιλίας. Επίσης καλλιεργείται στην Ινδία.

Η Acerola αποτελεί μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης C. Περιέχει από 1 έως και 4,5% βιταμίνης C (1000 έως 4500 mg/100 g) στο βρώσιμο τμήμα του καρπού! Αυτό υπερβαίνει κατά πολύ το περιεχόμενο βιταμίνης C στα αποφλοιωμένα πορτοκάλια (περίπου 0,05% ή 50 mg/100 g). Η βιταμίνη C είναι ένα βασικό συνένζυμο που απαιτείται για τη φυσιολογική μεταβολική λειτουργία. Πολλά ζώα μπορούν να συνθέσουν βιταμίνη C από τη γλυκόζη. Ωστόσο, οι άνθρωποι πρέπει να προσλαμβάνουν τη βιταμίνη C από την τροφή τους.

Γιατί πρέπει να λαμβάνετε οργανική Acerola;

• Αντι-αλλεργικές και αντι-ιογενείς ιδιότητες: Η βιταμίνη C είναι απαραίτητη για την παρασκευή κολλαγόνου, της "κόλλας" που ενισχύει πολλά μέρη του σώματος όπως τους μύες και τα αιμοφόρα αγγεία. Η βιταμίνη C παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην επούλωση τραυμάτων και ενεργεί ως φυσικό αντιισταμινικό. Αυτή η βιταμίνη βοηθά επίσης στον σχηματισμό της χολής του ήπατος και βοηθά στην καταπολέμηση των ιών και στην αποτοξίνωση από αλκοόλ και άλλες ουσίες.

• Αντιοξειδωτικό: Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες της βιταμίνης C από την Acerola θεωρείται ευρέως ότι προστατεύουν τους καπνιστές, καθώς και τα άτομα που εκτίθενται σε παθητικό κάπνισμα, από τις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών. Σε μια ελεγχόμενη δοκιμή έλαβαν μη καπνιστές 3 γραμμάρια βιταμίνη C, δυο ώρες πριν την έκθεση στον καπνό του τσιγάρου. Σε αυτή την έρευνα αποδείχτηκε η δυνατότητα της βιταμίνης C να μειώνει την καταστροφή από τις ελεύθερες ρίζες και την οξείδωση της LDL χοληστερόλης που συνδέονται με την έκθεση στον καπνό του τσιγάρου. Μειώθηκε επίσης η πτώση της συνολικής αντιοξειδωτικής άμυνας του οργανισμού που προκαλείται από τον καπνό. Αυτές οι ευεργετικές επιδράσεις δεν παρατηρήθηκαν σε μη καπνιστές που δεν είχαν λάβει βιταμίνη C.

• Χοληστερόλη: Ενεργώντας ως αντιοξειδωτικό, μία από τις πλέον σημαντικές λειτουργίες της βιταμίνης C είναι να προστατεύει την LDL χοληστερόλη από οξειδωτική βλάβη. Μόνο όταν η LDL χοληστερόλη έχει υποστεί βλάβη φαίνεται ότι οδηγεί σε καρδιακές νόσους, και η βιταμίνη C μπορεί να παρέχει αντιοξειδωτική προστασία στην LDL. H βιταμίνη C μπορεί επίσης να προστατεύει το σώμα μας έναντι κάποιας καρδιακής νόσου μειώνοντας την ακαμψία των αρτηριών και την τάση των αιμοπεταλίων να προσκολλώνται μεταξύ τους.

• Αποτοξίνωση: Η βιταμίνη C μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του οργανισμού από τη συσσώρευση ή τη διατήρηση μολύβδου, το οποίο αποτελεί τοξικό μέταλλο. Σε μία προκαταρκτική μελέτη, τα άτομα με τα υψηλότερα επίπεδα βιταμίνης C στο αίμα τους είχαν πολύ μικρότερο κίνδυνο να έχουν υπερβολικά επίπεδα μολύβδου. Σε μια ελεγχόμενη δοκιμή, άνδρες καπνιστές με μέτρια έως υψηλά επίπεδα μολύβδου στο αίμα τους χωρίστηκαν σε τρεις κατηγορίες και έλαβαν 1000 mg ανά ημέρα βιταμίνης C, 200 mg ανά ημέρα, ή ένα ψευδοφάρμακο αντίστοιχα. Μόνο τα άτομα που έλαβαν 1.000 mg ανά ημέρα βιταμίνης C πέτυχαν μια πτώση στα επίπεδα μολύβδου στο αίμα, αλλά είναι σημαντικό ότι η μείωση σε αυτή την ομάδα ήταν δραματική.

• Διαβήτης: Η βιταμίνη C έχει αναφερθεί ότι μειώνει τη δραστικότητα του ενζύμου «αναγωγάση της αλδόζης» στους ανθρώπους. Η αναγωγάση της αλδόζης είναι το ένζυμο που ευθύνεται για την συσσώρευση σορβιτόλης στα μάτια, τα νεύρα και τα νεφρά των ατόμων με διαβήτη. Αυτή η συσσώρευση πιστεύεται ότι είναι υπεύθυνη για την φθορά των μερών του σώματος που συνδέεται με το διαβήτη. Επομένως, η παρεμβολή στην δραστικότητα αυτού του ενζύμου βοηθά θεωρητικά στην προστασία των ατόμων με διαβήτη.

• Υγεία των ματιών: Τα στοιχεία δείχνουν ότι τα επίπεδα της βιταμίνης C στα μάτια μειώνονται με την ηλικία και ότι η λήψη βιταμίνης C εμποδίζει αυτήν τη μείωση και θα μπορούσε να οδηγήσει σε χαμηλότερο κίνδυνο ανάπτυξης καταρράκτη.

• Υγεία της Καρδιάς: Πρόσφατα, οι ερευνητές έχουν δείξει ότι η βιταμίνη C βελτιώνει την δραστηριότητα του οξειδίου του αζώτου. Το οξείδιο του αζώτου είναι απαραίτητο για την διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, δυνητικά σημαντικό στην μείωση της αρτηριακής πίεσης και την πρόληψη των σπασμών των αρτηριών στην καρδιά που θα μπορούσε να οδηγήσουν σε διαφορετική περίπτωση σε καρδιακή προσβολή. Η βιταμίνη C έχει αντιστρέψει τη δυσλειτουργία των κυττάρων που ευθυγραμμίζουν τα αιμοφόρα αγγεία. Η ομαλοποίηση της λειτουργίας αυτών των κυττάρων μπορεί να συνδέεται με την πρόληψη των καρδιακών νόσων.

Τρόπος χρήσης

Οδηγίες:

1 κάψουλα ημερησίως μεταξύ των γευμάτων.

 

Συστατικά

• Organic Vitamin C (from Organic Acerola Cherry Fruit Extract) 100mg    
• Organic Acerola Cherry Extract (fruit) 500mg

Other Ingredients: HPMC vegetable capsule, microcrystalline cellulose, magnesium stearate, silicon dioxide.

 

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.