Coronovirus

Αναζήτηση

Καλάθι

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σύνδεση Μέλους

Newsletter

Πίνετε χλωροφύλλη καθημερινά για πλήρη εσωτερικό καθαρισμό

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γιατί χρειαζόμαστε την K-liquid chlorophyll της K-link καθημερινά;

Σύμφωνα με την ένωση καταναλωτών Penang σε ένα από τα άρθρα τους, οι Μαλαισιανοί έχουν κατά μέσο όρο 5-114 φορές υψηλότερη ποσότητα φυτοφαρμάκων στο αίμα τους σε σύγκριση με τους Αμερικάνους. Επιπλέον η υπερβολική συγκέντρωση χημικών ουσιών και τοξινών που βρίσκονται στις τροφές μας καθώς επίσης και η ανεπάρκεια θρεπτικών συστατικών έχουν επηρεάσει πολύ την υγεία μας.

Η οξύτητα του σώματος προκαλεί ασθένειες.

Ο διάσημος αμερικάνος διατροφολόγος, καθ. Ragnar Berg είπε ότι η καθημερινή διατροφή μας πρέπει να αποτελείται από 20% όξινο και 80% αλκαλικό φαγητό για να διατηρήσουμε ένα υγιές σώμα.


Ένα υγιές σώμα πρέπει να έχει ένα αλκαλικό επίπεδο Ph περίπου 7.3—7.4. Οι δίαιτες που τείνουν προς τα όξινα τρόφιμα οδηγούν σε αύξηση του όξινου επιπέδου στο σώμα μας μακροπρόθεσμα, προκαλώντας διάφορες ασθένειες όπως καρδιακές παθήσεις, αρθρίτιδα, υψηλή πίεση, εγκεφαλικά επεισόδια, διαβήτης, υψηλή χοληστερόλη κ.λ.π.
Όξινο φαγητό περιλαμβάνει το κρέας, τα θαλασσινά, τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα, τα σάκχαρα, το αλάτι, το ρύζι, τον κρόκο των αυγών, το τυρί, το οινόπνευμα, τα ανθρακούχα αναψυκτικά κ.λ.π.
Αλκαλικά φαγητά είναι τα φρούτα, τα λαχανικά, τα φύκι, κ.λ.π.


Είναι το νερό μας ασφαλές για κατανάλωση;


Το νερό αποτελεί τα 2/3 της μάζας του σώματός μας. Είναι ουσιαστικό για τη ζωή. Οι σωστές λειτουργίες των ζωτικών οργάνων μας όπως των νεφρών, της καρδιάς, του πνεύμονα, του εγκεφάλου και του συκωτιού εξαρτώνται από το νερό.
Το νερό της βρύσης μπορεί να είναι καρκινογόνο.
Η μόλυνση των πηγών του ύδατος επιδεινώνεται με τον χρόνο. Μια έκθεση από το πανεπιστήμιο του Winsconsin των ΗΠΑ έδειξε ότι το χημικό χλώριο που βρίσκεται στο νερό της βρύσης είναι καρκινογόνο.
Οι ποταμοί είναι ιδιαίτερα μολυσμένοι.
Οι έρευνες από την αμερικανίδα βιολόγο, Σάντρα Sreingraber, έδειξαν ότι οι κάτοικοι του Tazewell του Ιλλινόις αντιμετώπισαν μεγαλύτερες πιθανότητες καρκίνου αν και η πλειοψηφία τους δεν καπνίζει και δεν πίνει.

Ο αριθμός των θανάτων από καρκίνο βρέθηκε σε άνοδο σε αυτό το μέρος. Προσεκτικές μελέτες έδειξαν ότι αυτές οι περιπτώσεις καρκίνου συνέβησαν μεταξύ των ανθρώπων που έζησαν κοντά σε μολυσμένους ποταμούς.

Πιείτε νερό που δίνει καλή υγεία
Αντιμέτωποι με τους πιθανούς κινδύνους υγείας στα τρόφιμα και τα ποτά, πρέπει να έχουμε μια υγιεινή διατροφή που να εξασφαλίζει επαρκή εισαγωγή συστατικών στο σώμα μας. Η K-Liquid Χλωροφύλλη της K-Link προωθεί τον εσωτερικό καθαρισμό. Είναι ιατρικά και επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η χλωροφύλλη είναι ιδιαίτερα ευεργετική για το σώμα μας.

Τι είναι χλωροφύλλη;

Τα πράσινα φυτά χρησιμοποιούν το διοξείδιο του άνθρακα στον αέρα, το νερό και τα μέταλλα από το χώμα και το φώς του ήλιου για να παραγάγουν ενέργεια. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται φωτοσύνθεση. Το ηλιακό φώς απορροφάται στην πραγματικότητα από την πράσινη ουσία που βρίσκεται στα φύλλα που ονομάζεται χλωροφύλλη.

Η K-Liquid chlorophyll της K-Link εξάγεται από το φυτό αλφάλφα, γνωστό για τις υψηλής ποιότητας θρεπτικές ουσίες του.

Αλφάλφα στα αραβικά σημαίνει "πατέρας της τροφής" εξαιτίας των θεραπευτικών του ιδιοτήτων.

Διαβάστηκε 2501 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Μαΐου 2014 10:08