Coronovirus

Αναζήτηση

Καλάθι

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σύνδεση Μέλους

Newsletter

Παρατηρητική μελέτη με το Regulatpro® Arthro

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ο Δρ Ulrich Bieder, ο οποίος ασχολείται με την ορθοπεδική, τους αθλητικούς τραυματισμούς και τη χειροπρακτική θεραπεία, πραγματοποίησε μια ανεξάρτητη, προοπτική μονοεστιακή και ανοιχτή παρατηρητική μελέτη για λογαριασμό του Dr. Niedermaier Pharma χρησιμοποιώντας το Regulatpro® Arthro.

Παράμετροι της μελέτης

Συμμετέχοντες: 20 συμμετέχοντες. 11 άνδρες, 9 γυναίκες, μέση ηλικία 61 ετών

Ιστορικό ασθενών: 17 ασθενείς είχαν παθήσεις στο γόνατο, 14 από αυτούς τους ασθενείς υπέφεραν από πρησμένα γόνατα. 3 ασθενείς με ασθένειες ισχίου. Οι ασθενείς υπέφεραν από πόνο έως και 10 χρόνια.

Πεδίο εφαρμογής: Η διάρκεια της μελέτης ήταν 10 εβδομάδες. Τις πρώτες 5 εβδομάδες, οι ασθενείς έλαβαν 40 ml Regulatpro® Arthro. Το πρωί πριν από το πρωινό και πριν το βραδινό γεύμα 20 ml λαμβάνονταν μαζί με ένα ποτήρι νερό. Από την έκτη εβδομάδα έως το τέλος της θεραπείας, είχαν ημερήσια δόση 20 ml Regulatpro® Arthro μαζί με ένα ποτήρι νερό.

Μέθοδος μέτρησης: VAS - Η οπτική αναλογική κλίμακα (ΟΑΚ) είναι μια ημιποσοτική διαδικασία για την υποκειμενική μέτρηση της δύναμης ενός συμπτώματος (π.χ. πόνος ή κνησμός) Ο ασθενής βαθμολογεί την αντίληψή του για τον πόνο σε κλίμακα από 0 (δεν υπάρχει πόνος) έως 10 (ο πιο σοβαρός πόνος που μπορεί να φανταστεί κανείς). Ως κλίμακα χρησιμοποιείται μία μπάρα ή μία γραμμή και ο ασθενής καταγράφει τη δύναμη του πόνου ως την απόσταση από την αριστερή πλευρά. Χρησιμοποιώντας επαναλαμβανόμενη τεκμηρίωση, αυτή η μέθοδος προσφέρει μια προσανατολισμένη επισκόπηση της χρονολογικής διαδικασίας και της επιτυχίας της θεραπείας. Η αξιολόγηση των πρώτων 20 ασθενών υπόσχεται πολύ καλή θεραπευτική επιτυχία στη θεραπεία της αρθρώσεως.

Αποτελέσματα της μελέτης παρατήρησης

Πόνος όταν αθλείστε

Στην αρχή 19 ασθενείς είχαν μέση τιμή 7,4 (2,1 έως 9,2). Μετά από 10 εβδομάδες ο πόνος είχε μειωθεί σε τιμή VAS 3,06.

Πρόκειται για μείωση κατά 58,6% από την αρχική τιμή!

Πόνος σε ηρεμία

14 ασθενείς ανέφεραν ιστορικό πόνου όταν ήταν σε κατάσταση ηρεμίας. Η ένταση του πόνου μετρήθηκε ως 5,05 (1,9 έως 7,7). Μετά από 10 εβδομάδες ο πόνος είχε μειωθεί κατά 73,1%.

Όταν παρέμεναν σε ηρεμία, οι ασθενείς ήταν ουσιαστικά απαλλαγμένοι από πόνο.

Πόνος κατά την εκτέλεση καθημερινών δραστηριοτήτων

19 ασθενείς παρουσίαζαν έντονο πόνο κατά την εκτέλεση καθημερινών δραστηριοτήτων με 5,81 (1,5 έως 8,6). Μετά από 10 εβδομάδες με τη χρήση του προϊόντος, παρατηρήθηκε κατά μέσο όρο μείωση στον πόνο κατά 65,5%

Η μέση τιμή VAS ήταν μόνο 2,0

Αξιολόγηση του δείκτη Lequesne για το γόνατο και το ισχίο

Οι δείκτες γόνατος και ισχίου Lequesne χρησιμοποιούνται κατά την καταγραφή του ιατρικού ιστορικού του ασθενούς και κατά την τελική εξέταση, ως μέσο αξιολόγησης της αποτελεσματικότητας (αυτό λαμβάνει τη μορφή ερωτηματολογίου για την αυτοαξιολόγηση με βάση τον ασθενή).

Ο Δείκτης Lequesne καταγράφει τον πόνο, τη δυνατότητα περπατήματος και την αντιμετώπιση της καθημερινής ζωής. Η αξιολόγηση δείχνει υψηλή αξιοπιστία, εγκυρότητα και ανταπόκριση. Ο δείκτης Lequesne μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις εκφυλιστικής αρθροπάθειας καθώς και για την αξιολόγηση της προόδου μετά από χειρουργικές επεμβάσεις.

Για τρεις ασθενείς με ασθένειες ισχίου ο δείκτης βελτιώθηκε μετά από 10 εβδομάδες από τη χρήση του Regulatpro® Arthro από 9,8 σε 3,2. Στην ακαδημαϊκή βιβλιογραφία, η βελτίωση 3 βαθμών του δείκτη αξιολογείται ως αντίδραση θεραπείας. Στην περίπτωση των ασθενών με ασθένειες ισχίου ο δείκτης βελτιώθηκε κατά 6,6 βαθμούς κάτι πραγματικά απίστευτο!

Οι 17 ασθενείς που κατέγραψαν ιστορικό παθήσεων του γονάτου σημείωσαν κατά μέσο όρο βαθμό 6,9 επί του δείκτη Lequesne. Μετά από 10 εβδομάδες χρήσης του Regulatpro® Arhtro ο δείκτης ήταν 1,06! Επομένως, αποδεικνύεται σαφώς μια σημαντική βελτίωση του βαθμού σοβαρότητας των συμπτωμάτων.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Μετρούμενο με τους δείκτες Lequesne - γόνατος και ισχίου, το Regulatpro® Arhtro παρουσιάζει ποσοστό ανταπόκρισης 100%.

Αποτελεσματικότητα του προϊόντος:

Το Regulatpro®Arthro είχε σημαντικό αντίκτυπο σε όλους τους συμμετέχοντες. Ο ιατρός που διενήργησε τις εξετάσεις βαθμολόγησε τη μέση αποτελεσματικότητα του προϊόντος χρησιμοποιώντας σχολικές βαθμίδες ως 1,45 (πολύ καλή)

Καλή ανοχή: Όλοι οι ασθενείς ανέχτηκαν καλά το Regulatpro® Arthro. Χρησιμοποιώντας το σύστημα σχολικής βαθμολογίας η μέση ανεκτικότητα του προϊόντος ήταν 1,1 (πολύ καλή).

Συνιστώμενη δοσολογία:

Στις πρώτες 5 εβδομάδες, η συνιστώμενη ημερήσια δόση είναι 40 ml Regulatpro® Arthro, 20 ml πριν το πρωινό και 20 ml πριν το βραδινό σας γεύμα. Η δοσολογία μπορεί στη συνέχεια να μειωθεί σε ημερήσια δοσολογία των 20 ml Regulatpro® Arthro (= δοσολογία συντήρησης).

Πιείτε ένα ποτήρι νερό με κάθε δόση!

Πριν από κάθε χρήση, ανακινήστε καλά το μπουκάλι!

Συστατικά: REGULATESSENZ® (συμπύκνωμα που έχει υποστεί ζύμωση σε κατάρρευση από: νερό, λεμόνια, σύκα, ημερομηνίες καρύδια, σπόρους σόγιας, κρεμμύδια, καρύδες, σέλινο, βλαστούς φασολιών, αγκινάρες, μπιζέλια, κεχρί), νερού, συμπύκνωμα δαμάσκηνου, κολλαγόνο 12,5%, συμπύκνωμα αχλαδιού, υδροχλωρική γλυκοζαμίνη 1,5%, L-ασκορβικό οξύ 0,8%, διμεθυλοσουλφόνη (MSM) 0,75%, γλυκουρονικόλακτόνη 0,5%, υαλουρονικό οξύ 0,15%, χλωριούχο ψευδάργυρο 0,05%, χολκακαλσιφερόλη 0,015%, θειικό χαλκό 0,0025%, σεληνικό νάτριο 0,0003 %.

Προσθέτος

Συστάσεις για χρήση:

Για εξωτερική εφαρμογή - συνιστούμε να τοποθετήσετε μια μικρή κομπρέσα με το Regulatpro® Bio (αραιωμένο 1:1 με νερό) στην πληγείσα περιοχή.

Μην υπερβαίνετε την αναφερόμενη συνιστώμενη δοσολογία. Το προϊόν αυτό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης, ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.

Διαβάστηκε 812 φορές